Ziet er mooi uit

Snel bezorgd, helaas moeten terug sturen Zijn erg klein en strak !! Misschien ooit nog iets groter maken

1a

Tolles außergewöhnliches armbändchen mit Liebe hergestellt.. ich liebe es

Schnelle und zuverlässige Lieferung. Die Ware ist sehr schön ,bin zufrieden Dankeschön, weiter so.

Bin sehr zufrieden, schnelle Lieferung und gute Ware, danke weiter so

Leuke ringen, maar prijzig

De ringen zien er op de foto's iets luxer uit. Voor deze prijs had ik iets meer verwacht. Desalniettemin ben ik er wel blij mee.

Wauw, wauw, wauw!! Je krijgt waar je voor betaald. En super goede service!

Mijn bestelde sieraden waren écht héél zorgvuldig ingepakt met liefde! Oorbelletje was een keer stuk. Zeer goede service gehad. Écht een TOP bedrijf!! :) Liefs, Michelle

Ihre Produkte sind absolut zauberhaft, wunderschön und sehr gute Qualität.

Die bestellten Schmuckstücke waren ein Geburtstagsgeschenk f. meine Tochter. Wir sind begeistert von den wunderschönen Produkten. Der nächste Geburtstag steht bald an und ich erinnere meine Familie täglich daran, wo sie schöne Sachen für mich bestellen können.

Sehr schöner Schmuck!

Ich würde wieder was bestellen.

Zeer mooie sieraden!!!

Ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe sieraden maar als tip wil ik jullie meegeven,pak de sieraden discreet in daar het om beste bedragen gaat. Groet,Corrir Hijink

Goldener Ring

Der Ring ist wunderschön und toll verarbeitet. Schneller Versand alles war perfekt. Ich bestelle wieder!

Helemaal goed

Zoals hier boven niet op aan te merken

Sehr gut

Superschnell.....gute Qualität...Danke!

Unkompliziert

Ich habe mich sehr über die handgeschriebene Karte gefreut und die Ware ist mit Liebe verpackt!

Super schöne Ringe und schnelle Lieferung

Super schöne Ringe und schnelle Lieferung

Goede kwaliteit van de oorbellen die mooi verpakt waren

De oorbellen zijn van goede kwaliteit en waren mij verpakt. Sinds een aantal jaren heb ik een paar oorbellen van Lora di Lora die erg mooi blijven. Deze oorbellen heb ik besteld voor de verjaardag van een collega.

Perfekt, schnell ,ordentlich eingepackt. Danke :-)

Toll :-)

Super service!

Had een aantal vragen waarbij ik snel,duidelijk en oprecht antwoord kreeg. Ik zou zeggen, bij twijfel..bel..en bestel!

Mooie ring en snelle levering!!

Binnen 24 uur na mijn bestelling had ik de ring in huis. Zeer zorgvuldig verpakt! Heel blij mee!

Een prachtig mooie armbandenset ontvangen. Snel, mooi verpakt. Uitstekend!

Voldoet aan de verwachting, snelle levering.

Mooie sieraden! Snel geleverd.

Prettig

Fijn! Ik kreeg precies wat ik verwachte en de bezorging was snel en in een mooie verpakking.

Tolle und schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung und toller Schmuck. Ich hatte mir 3 Ringe (2 silberne und einen schwarzen) bestellt, die alle toll aussehen und super passen. Da folgen bestimmt noch mehr.

Snelle levering, mooi product

Mooi product. Snelle levering. Gratis verzonden en gratis retour. Mijn dochter vond helaas de ketting niet bij haar passen.

Giede service en geweldige sieraden!

Sieraden werden snel geleverd, ze zien er prachtig uit, heb na mijn eerste bestelling meteen nog meer besteld!

Voldoet precies aan de verwachting

Leuke ringen en passen perfect!

Hele goede communicatie en service

Helaas was de ring die ik besteld had, niet meer op voorraad. Ik kreeg daar meteen een mail over en kon zo nog op tijd voor de Kerst nog een andere ring bestellen en deze werd op tijd geleverd. In een super leuk en mooi doosje. Ik hou van zulke details.

Luifelbaan 22

2242KT Wassenaar

+31(0)88-3745000

Over Lora di Lora

Lora di Lora is a Jewellery Brand since 2006. Our design team only works with 925 Sterling Silver, 18ct Vermeil Gold and Gemstones. Capture the essence of love with our handmade Bracelets, Necklaces, Rings and Earrings. Embrace the spirit of nature and unleash your inner beauty. Little luxuries that make every woman smile. In handling your orders our customer service team strives for perfection to give you as a customer the best experience. Free shipping over 100,- and hassle-free return. You want something special? Reach out to us and we give it a go!