Was een cadeautje voor kleindochters.

Mooie ringen, hele mooie prijzen, zeer snelle bezorging en als bijkomend cadeau de hele mooie kerstverpakking.

Ein Traum von einem Ring

Super schner Versand, schöne dekorative Verpackung und der Ring ist ein Traum....er passt sich jedem Finger an...mich haben schon welche angesprochen woher der tolle Ring sei *****

Vind het er goedkoop uit zien

Oorbellen ‘ een was ik er al gelijk de eerste dag indoen verloren, gelukkig weer gevonden , het stopje achter het oor ; was weg , , was was ruim , ik heb ze van andere oorbellen afgehaald

Sieraden zijn zoals de foto’s op de website. Goede kwaliteit. Snelle levering

Zeer positief over het product en de levering

Snel geleverd, mooie ringen

Ringen zien er mooi uit. Ze werden snel geleverd.

Uitstekende service, mooi product

Mooie armband gekocht voor mijn vriendin. Telefonisch contact gehad met Anne, perfecte after sales ervaring.

Beautiful product

Quick delivery

Helemaal TOP!

Vlot in huis! Keurig verpakt, dit was gewoon al een kadootje hoe het er uitzag. Ik heb ook nog een dame aan de telefoon gehad en die heeft mij uitermate vriendelijk ter woord gestaan!

Mooie producten, en een geweldige service

Ik was wat laat met bestellen, maar door het meedenken van de organisatie, toch nog op tijd gekregen, erg blij met de service van de organisatie.

Leuke sieraden en snelle levering!

Alles netjes verpakt en zoals omschreven! Ik ben er erg blij mee!

Ich habe die Ware leider noch nicht erhalten

Ich habe die Bestellung leider noch nicht erhalten.

Mooie sieraden

Mooie sieraden die in combinatie nog mooier worden

Uitstekende ervaring

Had een waardebon gekregen van mijn zus. Aankoop gedaan op Black Friday van een armband bij de ring die ik al had van hun, erg mooi samen! Na telefonisch contact omdat de site geen 2 vouchers accepteerde hebben ze de waarde van de waardebon terug gestort op mijn rekening. Goede service!

Weer super blij met mijn armband en ring

Vriendelijk en snelle levering zoals afgesproken

Geweldig!

Prachtige sieraden die overal bij passen! De sieraden blijven ook mooi. Vriendelijke en goede klantenservice.

Goede kwaliteit

Snel geleverd, mooie verpakking en de ketting is van goede kwaliteit Erg tevreden

Hele leuke ring heb er gelijk nog 1 besteld

Wunderschön und passen perfekt.

Die Ringe sind wunderschön und passen perfekt auf verschiedenen Fingern.

Lieferung und Ringe top

Alles mega Super schöne Ringe ❤️

Schöner Schmuck

Ich habe einen Ring bestellt, sehr schön, keine lange Lieferzeit, war schnell da.

Mooie sierlijke ring

De bestelling werd snel geleverd, erg blij ben ik met mijn ring

Fijne ervaring

Mooie ringen

Leuke, mooie ringen. Snelle levering en mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje.

Luifelbaan 22

2242KT Wassenaar

+31(0)88-3745000

Over Lora di Lora

Lora di Lora is a Jewellery Brand since 2006. Our design team only works with 925 Sterling Silver, 18ct Vermeil Gold and Gemstones. Capture the essence of love with our handmade Bracelets, Necklaces, Rings and Earrings. Embrace the spirit of nature and unleash your inner beauty. Little luxuries that make every woman smile. In handling your orders our customer service team strives for perfection to give you as a customer the best experience. Free shipping over 100,- and hassle-free return. You want something special? Reach out to us and we give it a go!