Geweldige cadeautjes!

Matchende sets, leuk om te verzamelen of te combineren

Super!!!!

Snelle bezorging, in ren leuke doos met een persoonlijk kaartje en de armband vind ik geweldig!!!! Ga er zeker vaker sieraden kopen!!!!!

Waardeloos

Zit al paar dagen op bestelling te wachten. Krijg niemand te pakken via telefoonnummer op website.

Snel

Perfecte service en snelle goede levering

Hele goede ervaring eerste keer bestelt Maar zeker niet de laatse keer

Prima service, mooie site en snelle afhandeling. Mooi verpakt! Echt een aanrader!

Hoede service

Ik heb het product nog niet ontvangen, maar het bestellen ging super goed

Beeldig armbandje precies als foto en ook snel geleverd in mooie doos en ook nog handgeschreven briefje erbij. Doet heel persoonlijk aan.

Sehr schön verarbeitet und liebevoll verarbeitet

Schönes ausgefallenes Design Mit Liebe zum Detail verarbeitet

Prima geregeld!

Telefonisch contact gehad over de verzending. Had geen track en tracé code ontvangen. Werd direct opgelost! Alles op tijd binnen voor de verjaardag van onze dochter! Het jammere is dat we de ketting bestelde zonder verzendkosten. Onze jongste bedacht een dag later het ringetje kado te doen aan haar zus. Uiteindelijk moest die jonge griet met haar beetje spaargeld alsnog de verzendkosten betalen. Daar baal je dan zo van. Maar dat ligt meer aan ons dan aan Lore di Lora.. maar blijft wel ff hangen stom genoeg. Pap en mam hebben dat bedrag dan ook maar voor hun rekening genomen. Nu nog spannend wat onze puber er van vindt en of het mooi blijft!

Snelle levering en zeer tevreden. Super blij met mijn ring !!

Fantastisch service.

Super leuke sieraden en een top service als er iets niet goed is.

Lieferung schnell Qualität gut

Das Armband ist sehr schön ich bleibe bei der Firma

Niet zo goed

Ik heb een kadobon besteld Zaterdag 23 januari en nu 28 januari heb ik nog niks binnen.. de verjaardag is inmiddels al geweest helaas.

Zeer leuke webshop !!

Super leuke ringetjes en ook nog eens leuk verpakt, echt een cadeautje om open te maken. Ook de levering is is top. Wat ik wel jammer vindt is dat er alleen maat 18 is en niet groter in deze ringetjes, het past wel maar als ik het wat langer draag gaat het wel een beetje knellen helaas.

Blij!

De sieraden waren mooi verpakt. Op het persoonlijk geschreven kaartje stond mijn naam juist geschreven. Klein detail, maar dat is wel net dat extraatje, het wordt bijna altijd fout geschreven namelijk. De sieraden voldeden aan de verwachting, wat toch spannend is als je ze online koopt.

wacht op bestelling

Volgens de pakketdienst is het pakketje bezorgt.... Als ik Lora di Lora vraagt waar dit is bezorgt krijg ik tot 2 x toe geen reactie op mij mail en kan ik dus nog steeds geen beoordeling geven over het product. Hopelijk nu reactie

Ging alles gut

Sehr guter Support

Sehr schöner schmuck

Mit viel Liebe hergestellter Schmuck

Top!!

Mooie verpakking en geweldig mooie sieraden!!!

Ik ben goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ik kreeg het snel binnen. Het was super netjes ingepakt met een handgeschreven briefje erbij. De armbandjes zijn van goede kwaliteit en zien er zo uit als op de afbeeldingen. Ik ben heeo tevreden!

Heel blij met mijn armbandje!

Het begin van een verzameling... ze zijn echt prachtig! En snel thuisbezorgd in een mooie cadeauverpakking

Beautiful!

I love Lora di Lora jewelry. Well made, friendly service. Definitely recommend.

Mooie sieraden ,nog mooier in het echt, prachtig ingepakt en veilig verzonden, En een persoonlijk berichtje met de hand geschreven, veel plezier van de nieuwe sieraden, en dat heb ik ,2e bestelling is al onderweg, zal niet de laatste zijn

Goede service, snelle levering en mooie sieraden

Luifelbaan 22

2242KT Wassenaar

+31(0)88-3745000

Over Lora di Lora

Lora di Lora is a Jewellery Brand since 2006. Our design team only works with 925 Sterling Silver, 18ct Vermeil Gold and Gemstones. Capture the essence of love with our handmade Bracelets, Necklaces, Rings and Earrings. Embrace the spirit of nature and unleash your inner beauty. Little luxuries that make every woman smile. In handling your orders our customer service team strives for perfection to give you as a customer the best experience. Free shipping over 100,- and hassle-free return. You want something special? Reach out to us and we give it a go!