Mooie sieraden en geweldige service!!

Zeer tevreden!! Grote service!

Gemengde gevoelens

Door een fout in het systeem bij Lora di Lora, kon je meer bestellingen plaatsen dan het aantal producten wat ze op voorraad hadden. Ze hebben contact opgenomen ik kon mijn geld terug krijgen of 3 a 4 weken wachten. Ik heb gekozen voor wachten. Daarna nooit meer iets vernomen. Zelf diverse malen gemaild en daar kwam na een paar dagen dan reactie op. Na 6 weken weer een mail gestuurd en hier kreeg ik de reactie op dat hij binnen was (inmiddels bijna 7 weken) en verzonden zou worden dezelfde dag. Track en tracé zou die dag volgen in een mail. Die dag geen mail ontvangen. Dus maar zelf weer mailen. Geen reactie. Dag daarop maar bellen. Volgens klantenservice zou hij verstuurd zijn maar nog niet ingescand zijn bij DPD. Heel verrassend zonder mail stond die avond om 21.30 uur DPD op de stoep met mijn product. Het product is prachtig. Of het mooi blijft daar kan ik nog niet over oordelen. Maar klantenservice zeer slecht. Het excuus dat ze overlopen worden met suc6. Ik zou dan maar heel snel iemand extra aannemen bij de klantenservice anders is het suc6 snel voorbij.

Zeker weten

Super, schöne Ringe.

Sehr schnelle Lieferung, gute Qualität . Ringe sind ein Hingucker und passen sehr gut.

Toller Schmuck, genau wie abgebildet

Schnelle Lieferung..., sehr schöne Verpackung! Sehr schöner Schmuck, genau wie abgebildet

In afwachting

Ik kan nog niets beoordelen helaas want heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Het stond voor 5 jan om afgeleverd te worden met DPD maar ook vandaag 6 jan nog niets ontvangen.

Super snelle levering

Vor kerst een kado gehad.. een mooie armband...nu zelf 2 ringetjes besteld en binnen 3 dagen binnen. Leuk verpakt ook.

Snelle levering,mooie armband

Heb een armband besteld. Deze werd meteen de volgende geleverd, mooi verpakt en mooie armband

besteld voor bijna Euro 200,00 en 12 dagen later nog niet ontvangen

Bestelling gedaan op 20 december als kerstcadeau voor mijn dochter. Expres bij afleverpunt laten bezorgen omdat er getekend moet worden voor ontvangst en ik niet hele dagen thuis ben. Ik mail meteen erachteraan dat ik niet zeker weet of het afhaalpunt geopend is. De reactie is dat het wel in de buurt afgeleverd zal worden. Ik houd steeds track en tracé in de gaten. Uiteindelijk na veel zoek en speurwerk nog niets gevonden. Contact opgenomen met het afleverpunt en die zijn inderdaad gesloten. Zoek het maar uit dus. Ik begrijp dat in deze tijden er vertraging kan optreden, maar deze service vind ik onder de maat.

De bestelling was niet op voorraad, netjes een belletje gehad en deze week de armbandjes ontvangen. Superblij met de mooie set!

Superleuke sieraden!

Mijn bestelling is nog niet binnen maar ik hou van jullie sieraden!

Tolle Ware - alle perfekt

Wunderschöner Schmuck

Super leuk

Goed produkt...goede prijs kwaliteit snelle verzending

Snelle levering!

Mooie sieraden en levering ervan verliep snel!

pakket nog steeds niet ontvangen

na meer dan 2 weken nog steeds niet mijn cadeaubon ontvangen waarvan je wel zou kunnen verwachten dat deze redelijk op tijd zou zijn aangezien het brievenbuspost is.

Echt prachtig, nog mooier als verwacht!

Ik heb de 7 delige armband met maantjes en sterretjes besteld. Echt superblij mee. Fantastische armband.

Geleverd zoals afgesproken top

Voor herhaling vatbaar

Snelle service. En ik hou van deze sieradenlijn ijn

Supertevreden! Ik mis wel af en toe een item in de aanbieding!

Wunderschöner hochwertiger Schmuck

Ich bin begeistert ...sehr schoene Verpackung mit persönlichem Gruss. Und der Schmuck hochwertig und toll verarbeitet.

Alles zoals afgesproken, en dat rond Kerst

Alles klopte

Good quality.

Love it

Good en fast delivery, I’m satisfied about the products

Everything was good. There was even a small care that was personally written! I liked it! I ordered three rings. One ring was smaller than the other two. That’s the only thing that I can complain or say.

Order:04558

Warte auf meine Bestellung seit 14 Tagen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

top

super blij mee

Duidelijke mail met wanneer en waar het pakket wordt afgeleverd

Ik werd netjes op de hoogte gehouden waar mijn bestelling was en werd keurig op tijd geleverd. Mijn ring was netjes verpakt en het persoonlijke kaartje maakte het helemaal af!

Luifelbaan 22

2242KT Wassenaar

+31(0)88-3745000

Over Lora di Lora

Lora di Lora is a Jewellery Brand since 2006. Our design team only works with 925 Sterling Silver, 18ct Vermeil Gold and Gemstones. Capture the essence of love with our handmade Bracelets, Necklaces, Rings and Earrings. Embrace the spirit of nature and unleash your inner beauty. Little luxuries that make every woman smile. In handling your orders our customer service team strives for perfection to give you as a customer the best experience. Free shipping over 100,- and hassle-free return. You want something special? Reach out to us and we give it a go!