Dadurch das Gummi in den Ringen ist müssten sie größer sein,schade

Vom Design und Versand Top , wie gesagt zu klein , habe meine Verschenkt an meine Tochter ....

Schnelle und Reibungslose Lieferung Total Easy...

Snelle levering , leuk verpakt!

Prachtig!

Snelle levering met n lief persoonlijk briefje. Ben dr superblij mee, prachtige kwaliteit! Ik ga zeker meer bestellen :-)

Artikel besteld, artikel toch niet aanwezig Keurige communicatie

Het artikel stond als voorradig op de site. Helaas was het niet aanwezig. Een nette mail ontvangen. Een prima oplossing geboden. Wel even wachten tot de bestelling er is dus over het artikel zelf kan ik niets zeggen. De service is in ieder geval perfect!

Snelle levering.

Netjes verpakt en snel binnen.

Prachtig sieraad en zeer snelle service met een persoonlijk kaartje erbij

Schmuck sieht mega aus. Verpackung top leider nur eine Verpackung bei zwei Ringen

Hallo liebes Team Ich bin mega zufrieden allerdings ist es sehr schade das zwei Ringe in einer Verpackung kommen.. ich wollte es zu Weihnachten verschenken und nur habe ich nur eine Verpackung:-( sonst bin ich mega zufrieden.. vielen lieben Dank

Liebevoll gemachter Schmuck

Ich bestelle wieder, weil mich die Verarbeitung und das Design überzeugt. Toller Schmuck und schnelle zuverlässige Lieferung

Super schön! Selbst der Versand liebevoll.

Alles mega Liebevoll !

Wunderschönen Schmuck! I love it!

Ich bestelle auf jeden Fall mehr! So tolle Teile!

Immer wieder gerne

Ware wurde schnell versendet, liebevoll verpackt, sehr freundlicher Kontakt, tolle Ware! Nächste Bestellung ist schon in Planung :o)

Goede en betrouwbare service

Snelle, betrouwbare en goede service

de ringen die besteld heb zijn super

De levering was snel en met een heel vriendelijk kaartje

Geen gedoe, verzorde ingepakt en goed te volgen zending

Geen gedoe, verzorde ingepakt en goed te volgen zending

mooi sieraad

bestelling correct geleverd, mooi verpakt, blij met mijn nieuwe aanwinst!

Tevreden klant!

Duidelijke website, leuke producten , vlotte levering, netjes verpakt, leuk bedank kaartje erbij. Kortom: voor herhaling vatbaar!

Toller Ring

Schnelle Lieferung, liebevoll verpackt, toller Ring

Mooie sieraden.

Mooi verpakt!

Super!!!!!!

Supermooie produkten!

GewéldigSublime

Ik werd gebeld door een uiterst vriendelijke vrouw, met de mededeling dat n bepaalt art. nét was uitverkocht. Ik mocht/kon ter plekke meteen iets anders ervoor in de plaats uitzoeken. Hoewel ik snel iets anders moois vond, was de Mevr van Lora di Lora erg geduldig Ik vind de daarom de klandizie erg lief, goed en uiterst vriendelijk Dat siert jullie bedrijf enorm.. Daarnaast zijn de inmiddels binnengekomen producten echt van prachtige kwaliteit Chapeau!! Mvg Diana Eekels

Zeer tevreden. Erg snelle service en snel geregeld. Ook het bestellen gaat erg makkelijk. De bestelling was ook leuk verpakt en nog is snel binnen. Niks te klagen!

super

Super service, snelle levertijd erg tevreden

Besteld en de dag daarna al geleverd bij mijn moeder! Het was prachtig verpakt en er zat een lief geschreven briefje bij. TOP

Schnell und zuverlässig . Sehr schöner und ausgefallener Schmuck

Sehr schnelle und zuverlässige Lieferung . Toller Schmuck sehr ausgefallen .

Luifelbaan 22

2242KT Wassenaar

+31(0)88-3745000

Over Lora di Lora

Lora di Lora is a Jewellery Brand since 2006. Our design team only works with 925 Sterling Silver, 18ct Vermeil Gold and Gemstones. Capture the essence of love with our handmade Bracelets, Necklaces, Rings and Earrings. Embrace the spirit of nature and unleash your inner beauty. Little luxuries that make every woman smile. In handling your orders our customer service team strives for perfection to give you as a customer the best experience. Free shipping over 100,- and hassle-free return. You want something special? Reach out to us and we give it a go!