De ring voldoet helemaal aan mij verwachtingen, ook de bezorging was perfect!

Ik ben heel erg tevreden, zowel met het product als de bezorging. Ook de verpakking was erg mooi!

Mooie sieraden en goede service

Vorige week een bestelling geplaatst. De sieraden kwamen snel binnen. Mooi glimmend & mooi verpakt. Ook de klantenservice reageerde snel toen ik via de mail een vraag had gesteld. Het enige nadeel vind ik, dat ik zoveel leuke sieraden zie dat ik hebberig word & alles wil kopen.

Mooie ring snelle verzending

Mooie ring snelle verzending

Es hat alles gepasst- tolle Kette

Die Kette sieht toll und besonders aus Sie wurde zügig geliefert. Danke; gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erg blij met de zilveren armbandjes!!

De levertjes is niet lang, ik heb nu drie armbandjes en een ring besteld, en krijg altijd complimenten Bedankt Lora di Lora

Bedeltje was binnen 2 weken kapot

Steentje viel binnen 2 weken van het bedelorde af. Ze vroegen wel om deze recensie, maar konden zonder ordernummer niks doen???? Heb ook nog eens zolang op mijn bestelling moeten wachten, dat ik het niet voor mijn dat cuter haar verjaardag kon geven. Dus moest het voor kerst.. hoor je mij niet over klagen. Is. Gebeuren.

Fantastisch mooi

Ik heb de mooie armbandenset Lora di Lora besteld en super snel ontvangen! En wat is ie mooi... zo blij mee! Ook de service is goed. Ik had een vraagje en werd binnen 1 dag antwoord op gegeven. Ik ga snel weer iets bestellen.

Bin total happy ✌️

Nach langem Suchen habe ich mich für die Ringe von Lora di Lora entschieden und bin total verliebt. Die Ringe sind hochwertig verarbeitet und auf Band aufgezogen und für jeden passend und somit wunderbar zu verschenken. Superschön!! Die Bestellung war schnell da und sehr liebevoll verpackt.

Alles super!

Sehr hübsche Sachen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastische sieraden en super snel in huis!

Besteld en volgende dag in huis, zo blij mee! Sieraden zijn fantastisch!

Super schöner Ring in wundervoller Verpackung für Weihnachten.

Gerne wieder. Schneller Versand und toller Schmuck den nicht jeder hat .

Schnell, schön, Lieblingsstück

Fenaue Darstellung der Stücke, schnelle Lieferung gute Sendungsverfolgung

Lijkt niet op de foto

Je koopt vanaf een plaatje en daar lijken de kraken wel 2 mm dus een mooi formaat. In het echt zijn het kleine kraaltjes en ik kan het alleen om mn pink doen zo klein is het. Ik vind het achteraf veels te veel geld voor wat je krijgt.

Schöner Ring

Schnelle unkomplizierte Lieferung und Bestellung. Schöner Schmuck

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooi verzorgd

Snelle levering, leuk verpakt,

Paketdienst miserabel

ich kann leider nichts bewerten weil ich die Lieferung noch nicht erhalten habe , ich bin vergeblich 6 km weit zu einem DPD shop gefahren wo das Paket hätte sein sollen , aber leider vergeblich ! zudem hat DPD keinen zustellungsversuch unternommen sondern direkt in den shop geliefert... derRing sollte ein Weihnachtsgeschenk sein sollte ernicht noch inden nächstenTtagen von DPD geliefert (zu mir nach Hause ich bezahle keine Versandgebühr um das in 5km Entfernung holen zu gehen)werden, werde ich mein Geld von Paypal zurückforden ! sorry wäre interssiert gewesen auch wenn es "nur" ein Ring für 39€ war. Aber sie solltenüber einen solidieren Zusteller nachdenken !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zauberhafter Schmuck

Ich bin total begeistert von den zauberhaft filigranen Armbändern und habe direkt nach Lieferung ein weiteres bestellt. Sie sind viel leichter als ich erwartet hatte und stören im Alltag überhaupt nicht am Handgelenk.

Prachtige ringen en uitstekende service

Prachtige ringen en uitstekende service en leuke verpakking

Prachtige ringen en uitstekende service

Prachtige ringen en uitstekende service .

Prachtige ringen en uitstekende service

Prachtige ringen en uitstekende service .

Sehr schöner Ring, schnelle und zuverlässige Lieferung!

Sehr schöner Ring, schnelle Lieferung

Mooie sieraden

De bedels zijn mooi aan de armband

Ich habe das 1. Mal bei Ihnen bestellt und der Schmuck ist sehr schön.

Danke für die schnelle Lieferung. Ich bin sehr begeistert und fand auch die Nachverfolgung des Lieferstatus gut.

Mooi verpakt, snel verzonden

Ik heb de oorbellen voor mijn zusje besteld als Sinterklaascadeau. Ondanks de drukke tijden, verliep de verzending vlotjes. Het artikel was mooi verpakt in cadeaupapier en een doosje. Van de kwaliteit weet ik nog weinig, ik moet het cadeau nog geven;)

Mooie sierraden

Via mijn collega bij jullie terecht gekomen. Doordat zij zo enthousiast was heb ik ook een bestelling geplaatst. Ik ga zeker vaker wat kopen want de sierraden zijn super leuk en van goede kwaliteit.

Luifelbaan 22

2242KT Wassenaar

+31(0)88-3745000

Over Lora di Lora

Lora di Lora is a Jewellery Brand since 2006. Our design team only works with 925 Sterling Silver, 18ct Vermeil Gold and Gemstones. Capture the essence of love with our handmade Bracelets, Necklaces, Rings and Earrings. Embrace the spirit of nature and unleash your inner beauty. Little luxuries that make every woman smile. In handling your orders our customer service team strives for perfection to give you as a customer the best experience. Free shipping over 100,- and hassle-free return. You want something special? Reach out to us and we give it a go!