Er kwamen door een foutje 10 badges te weinig aan. Na een gezellig telefoontje met de medewerkster dacht ik de badges de volgende week aan te krijgen MAAR: ze waren er de volgende dag al mét een tof extraatje bij! Zeker aan te raden, ook als je niet goed weet hoe je een badge moet ontwerpen (zoals ik), 1 belletje en ze helpen je verder!
Badges snel geleverd en top kwaliteit precies zo als ik ze in gedachten had
Ze spenderen veel tijd en je ontwerp totdat je zelf helemaal tevreden bent!
Voor de eerste maal kennis gemaakt met iBadge. Super tevreden door de professionaliteit die ik ondervond, niets was te veel om een zo goed mogelijke kwaliteit te bezorgen. En of dat de kwaliteit goed was!
Prachtige badges, aan zeer concurrentiële prijzen, prima communicatie en vliegensvlug geleverd. Top!!
Die Qualität der bestellten Aufnäher ist sehr gut. Ich habe 50 Stk. für unser Sommerlager bestellt und alle anderen Leiter waren sehr beeindruckt und meinten sogar, die Qualität sei deutlich besser als bei Anbietern, die sie vorher schon kannten. Die Einschränkungen, von 8 sind kein grosses Hindernis, und die Lieferzeit ist logischerweise auch nachvollziebar.
We hebben met onze Chiro al meerdere keren embleempjes besteld van iBadge. De levering is extreem snel, de ervaring is aangenaam, de klantenservice staat 100% voor je paraat en dat voor een lage prijs! Ik denk dat we onze perfecte leverancier voor embleempjes hebben gevonden!
Heel goede service. Persoonlijke benadering van elke bestelling. Vlot bereikbaar voor vragen en advies. Ik vertrouw elke badge in volle vertrouwen aan de kunde van het team van Ibadge toe. Na 10tal bestellingen nog nooit ontgoocheld geweest!
Ik vond het erg handig dat er een preview van de badges werd doorgestuurd. De aanpassingen die ik dan heb gemaakt zijn dan ook perfect uitgevoerd!
Jullie werken super snel en leveren kwalitatief materiaal! Ook altijd en snel bereikbaar via mail!
Uitstekende website en comminucatie
Door de corona werd ons kamp opgesplitst. Voor ibadge was dit geen probleem en onze 2 verschillende schildjes werden als 1 bestelling gezien waardoor we de prijs konden drukken. Bedankt, super team!
Heb onze badge's laten borduren in meerdere kleuren en deze zijn Perfect en top van Kwaliteit waarvoor hartelijke dank. de volgende worden zeker terug aan jullie toevertrouwd. Vr Gr Ivo
Ik vond de feedback van de "professionals" heel goed waardoor onze badge nog beter werd, enkel de kleuren verschilde wel waardoor ons blauw paars werd.
iBadge heeft een zeer goede service met een duidelijke website waardoor je je badges gemakkelijk kan bestellen!
Badges fidèles à la demande, bien réalisés et solides. Nous avons eu un petit soucis quand au délai de livraison (déjà en camp) mais le service a très rapidement changé l’adresse de livraison pour nous les faire parvenir. Au top !
Mijn ervaring met iBadge: De website zit goed in elkaar, maar je moet in begin toch 2x kijken. Voor de samenwerking snapt het bedrijf met weinig woorden wat wij als klant wouden, dus dat zat ook heel goed. De levering was dan ook zonder problemen goed verpakt en snel aan de deur geleverd. De badge zelf is zeer fijn afgewerkt, De stiksels zijn goed leesbaar of merkbaar en heel robust. Wat de kwaliteit hier helemaal ten goede komt, evenals de velcro die is bijna onzichtbaar. Hele goede leverancier!
Er was een probleem met de verzending. Dit is super opgelost. Goed contact met de service
De badges werden snel geleverd en waren beter dan verwacht, ook de tips op de site voor het ontwerpen zijn een grote plus!
Door corona konden we niet allemaal samen op kamp. Daarvoor wouden we 2 verschillende badges. Dit was geen enkel probleem en dat ging zonder meerprijs aangerekend te krijgen! Heel goede service en kwaliteit!
Les badges pour notre association ont été produits et livrés très rapidement, et nous sommes très heureuses de la qualité des finitions. Avant de mettre en marche les machines, l'équipe de iBadges nous avait envoyé des photos de leurs tests en pré-production, ce qui nous a permis de valider la forme finale. Et ça, c'est vraiment très plaisant. Nous sommes ravies de cette collaboration et nous recommanderons sûrement iBadges à nos amis et collègues.
Ik ben zeer tevreden van de service, kwaliteit en leveringen van Ibadge, eigenlijk ben ik tevreden over het totale plaatje. Je wordt kei goed geholpen bij de ontwerpkeuze van de badge, welke aanpassing je ook vraagt ze doen het meteen. De kwaliteit is ook uitstekend! En ze doen er alles aan om het op tijd te leveren!!
J’ai apprécié commander chez IBadge, top !!
Goede service, goede kwaliteit, goede prijs
De kwaliteit is top. Zeer toegankelijk!