Zeer duidelijke website. Bij vragen stond de klantenservice meteen voor je klaar. Mooie afwerking.
Bieden hulp aan om zo voor jou tot het beste resultaat te komen. Ook zeer snelle communicatie tussen bedrijf - klant.
Devis intéressants et prestations de qualité.
Prima service, leuk voorontwerp waardoor je kan zien of je badge voldoet aan je eisen.
Prima badges en prima samenwerking. Vlotte en duidelijke communicatie.
We kregen eerst een voorbeeld van ons ontwerp toegestuurd, waarna we nog enkele goeie aanpassingen konden doen. De badges werden tijdig geleverd en zagen er perfect zoals het ontwerp uit!
De badges zijn mooi afgewerkt, volledig volgens het ontwerp. Goede, duidelijke website.
Badges worden mooi afgeleverd, de scan geeft een mooi inzicht in wat je krijgt en zo kan je je ontwerp nog gemakkelijk aanpassen.
Un service de qualité, disponible et super cool.
Al jaren zeer tevreden over het eindresultaat. Vlotte communicatie en zeer lieve mensen. Onze leden kijken elk jaar al uit naar hun badge.
Blij van de services. Alkeen waren de letters van het zelf gemaakte logo te klein. Het was handig geweest als dit eerst eens gecontroleerd worden...
Ik bestel al jaren mijn badges voor verschillende kampen, regio en andere activiteiten bij iBadge. Altijd goed geholpen, altijd een succes!
Alles is heel vlot, je wordt goed geholpen met je design en de communicatie is snel en duidelijk. Heel erg tevreden van de verzending, alles gaat binnen redelijke termijn. De kwaliteit van de badges is altijd top!
De bestelling was online super makkelijk te plaatsen. Nadien kreeg ik direct een mailtje in mijn inbox en een dag later was het ontwerp al gekeurd door het team. Super vlotte behandeling en levering. Ik kom zeker terug de volgende keer dat ik badges moet maken!
Super goede kwaliteit & snel en duidelijk antwoord!!
Kwalitatieve badges en top klantenservice!
Snelle service van topkwaliteit!
Ik heb 2 juni badges voor ons scouts kamp besteld met veel schrik omdat het de eerste keer was dat ik zo iets deed. Ons ontwerp werd zeer snel gekeurd en goedgekeurd! Vandaag (16 juni) heb ik het in de bus gekregen, ze werden gisteren verstuurd. Dus zeer snelle bezorging en een leuke bedanking bij mijn bestelling! Zeer content van de badges, de klantvriendelijkheid, toegankelijkheid en hoe snel het is geleverd!
Heel blij met het resultaat en de vlotte werking.
heel goede service. In overleg hrt ontwerp aangepast. Heel snel antwoord en snelle levering
Communicatie met de klant was super goed, ze waren ook geduldig. De bestelling werd gedaan en een week later was het thuis bezorgd. Product van goede kwaliteit!
Zeer kwaliteitsvolle badges, veel keuze om ze aan te passen naar eigen wens, duidelijke communicatie en vlotte levering
Alles dik en orde, uitstekende hulp en vlotte verzending
Foutje zonder probleem aangepast en nieuwe badges opgestuurd. Zeer aangename en professionele samenwerking. Een aanrader!
Tout a été très simple et c'est très bien passé. Le contact était facile et toutes nos questions et exigences ont trouvées réponses très rapidement. En résumé, un travail bien fait part une équipe à l'écoute et tout ça dans un temps record malgré cette période particulière. Encore merci!