Petje af!

Ik werk sinds een klein jaar met iBadge en ik heb enkel nog maar goede ervaringen gehad! Van design tot levering is de klantenservice tip top. De badges zijn altijd mooi afgewerkt en zijn van goede kwaliteit. Een echte aanrader dus!

Fantastische service, alles last minute en toch nog op tijd

wij hadden op korte termijn 200 badges nodig. iBadge werkte prima samen om de goede maatvoering te selecteren en de badges ruim op tijd bij ons te krijgen. Het eindresultaat is fantastisch en er was zoveel animo dat we er nog 100 extra hebben besteld.

Zeer goede service

Na een bestelling te hebben geplaatstmmnog feedback gekregen. Badges zijn super mooi geworden en snel geleverd.

Topservice & goede kwaliteit!

Wij hadden voor ons scoutskamp op het laatste nippertje 100 badges nodig. Ibadge heeft heel erg hun best gedaan en dit opgestuurd naar onze kampplaats! Ze hebben heel mooie kleuren en ze hebben een goede kwaliteit. Wij zijn er erg tevreden mee.

Vlotte service en meedenkend

Bij onze zoektocht naar een kenteken ter ere van ons 50 jarig bestaan ben ik op de website van iBadge terecht gekomen. Na wat over en weer gemail via de online applicatie ons voorstel doorgestuurd. Ter controle een voorbeeld gekregen. In real life ziet het er toch altijd wat anders uit dan op een PDF. Er waren dus nog wat aanpassingen nodig die zonder meerprijs gebeurden. Een de finale goedkeuring gegeven, werden de kentekens enkele dagen later geleverd.

zeer goede service en ruim aanbod

zeer goed

Un résultat de très grande qualité

Nous avons récemment fait une commande pour une centaine de badge pour notre unité scoute et nous en sommes très content! Le rendu est très beau et nous avons été écouté et suivi tout le long de la commande! un très grand merci pour tout :)

Ongelofelijke service en bestelling

Het idee van de badge begon twee weken geleden en heb de badges nu al in huis. Proper afgewerkt en perfect in orde. Merci!

Pluspunten

Excellente service, keer op keer. Ook prijs-kwaliteit de beste keuze! Een aanrader voor iedereen die op zoek ik naar mooie, betaalbare badges voor zijn vereniging.

Pluspunten

Enorm goede service en badges van prima qualitiet. Daarnaast ook erg snel geleverd! Volgende keer komen onze eigen ontworpen badges zeker weer bij iBadge vandaan.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive