Lampen monteren praktisch onmogelijk
De stoelen zijn prima en dit is daar niet op van toepassing. Zonder stoelen is de score een 1.
De lampen hebben een extreem ondermaats montagesysteem, helemaal in verhouding met de prijs.
Ik ga het neutraal verwoord samenvatten want het heeft me heel veel frustratie gekost om ze alsnog op te hangen:
- instructies praktisch nutteloos
- het hoofdidee lijkt te zijn om de lamp op te trekken aan de elektriciteitskabel, wat echt niet okee is
- haken en ogen zitten vast, ik heb uiteindelijk met kracht de schroefdraad uit de ogen gedraaid(waarbij er een brak en vervangen moest worden) om te zorgen dat de lamp ophangbaar was aan de haak zelf, en niet aan de draad
- ketting niet verstelbaar, bizar sinds de lamp gemaakt lijkt te zijn met de aanname dat de kamer 6m hoog is.
- is nou echt de bedoeling het geheel op te hangen aan die plastic lasdoos? Hoe dan
Uiteindelijk ben ik 6 uur bezig geweest drie stuks op te hangen, heb ik extra onderdelen gekocht om wel een fatsoenlijke schroefdraad te krijgen om de kap strak aan op te trekken. Uiteraard extreem frustrerend.
En ja het kan echt beter ik heb best wat lampen opgehangen dit was verreweg de ergste.
Al met al een typisch designproduct waarbij de designer het ding niet zelf hoeft op te hangen, wees dan tenminste eerlijk en geef gewoon direct aan dat je een elektricien nodig hebt.
Het ziet er verder mooi uit nu, niet dat ik daar van kan genieten na deze ervaring.
Btw: als dit in quarantaine gaat mail ik deze tekst linea recta naar de consumentenbond.