Alles wunderbar

Tolle Qualität, super schneller Versand, gute Konditionen für Versand, ich bin rundum sehr zufrieden

Mooi pakket

Alles zat erin, goed verpakt en zelfs een extra patroonboekje. Heel blij mee.

Super fijne site snelle service met leuk klein extraatje altijd fijn om iets te krijgen

Sehr freundlich Verkäufer mit direktem Versand und top Ware.

Alles super gelaufen

Snelle levering!

Heel snelle levering zelfs in corona tijd! Complimenten!!

Commande facile à faire et efficacité du service de livraison.

Site facile à utiliser. J'y ai trouvé tout ce que j'avais besoin. La livraison a été rapide. Le colis étais dans un état impeccable. J'espère qu'il y aura plus de livres en français.

Super snelle levering

Ik was zeer blij met de vlotte behandeling van mijn bestelling

Uitstekend bedrijf

Leuke site makkelijk en overzichtelijk snel geleverd

Prima service- snel geleverd, goede communicatie top!

Mijn bestelling was snel in huis

Goede beschrijving

Sehr schnelle Lieferung!

Es wurde sehr schnell geliefert.

Blij

Wat een snelle service,dus heel blij. Heel fijn als je snel iets nodig hebt.

Goede ervaring met haakpret

Vandaag besteld morgen in huis alles netjes verpakt top

Ook al had ik een kleine bestelling heel netjes geholpen

De bezorging ging heel snel. Alles zat keurig in een doosje.

Prachtige website en snelle bezorging. De patronen zijn heel goed en duidelijk beschrevenen geven prachtige resultaten. Ga zo door, dit is echte haakpret!

Geweldig, voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en toen er een foutje in was geslopen onmiddellijk opgelost. Erg tevreden!

Mooie illustratie en goede uitleg

Goed te volgen en overzichtelijk opgezet met goede voorbeelden. Dank je wel

Snelle levering, goed verpakt. Top.

super snelle bezorging

suoper alleen jammer dat de krukjes zijn uitverkocht

Vlotte en goede service

Leuk dat ik een pakket kon kiezen, vlotte site, goede communicatie en snelle levering!

Te ering voorraad van een garen. Op mijn verzoek snel besteld en op de website. Na min bestselling de volgende day geleverd, in perfecte staat!

Veel keuze

Veel keuze uit leuke haakpakketten, maar ook veel losse wol te koop. De levering was heel erg snel.

Schnell bestellt und geliefert

Gute Ware, würde ich jederzeit wieder kaufen

Het bestelde werd snel en goed afgeleverd.

Goede ervaring en erg leuk dat er een gratis patroon bij geleverd wordt. Hartelijk dank!

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!