Mooi pakket plus nog een leuk pakketje cadeau ! Dankjewel !

Ook goed verpakt !

Snelle en goede service

Bestelling wordt erg snel geleverd, goed verpakt en bij vragen altijd snel een antwoord.

Zeer duidelijke beschrijving.

Het is een genoegen om met deze patronen te werken.

Snel verstuurd

Supersnelle levering

Binnen 24 uur was mijn levering al binnen!

Top artikel

Top bedrijf, garen en patroon in een fijn boekje. Ga hier zeker meer bestellen.

niet het juiste garen besteld, kan direct teruggestuurd worden

‘Originele’ benodigdheden

Zo tevreden over de eerste bestelling en het assortiment dat ik een account aangemaakt heb. Ik ga hier vaker iets bestellen

Kom vaker terug

Snelle levering. Mooi patroon.

super leuke patronen

haak veel van haakpret leuke patronen voor jong en oud.

Snelle service! Mooie producten.

Zeer snel verzonden en ontvangen. Wel behoorlijk aan de prijs. Ook verzendkosten zijn aan de hoge kant. Misschien een idee om patronen als pdf te verzenden?

Erg snelle levering

Snelle en goede levering van juiste product

snelle levering en precies wat ik zocht

snelle levering en precies wat ik zocht

Goede artikelen, slechte levering

De kartonnen doos waarin mijn artikelen zaten, werd door post nl zeer beschadigd geleverd

1ere commande et très satisfaite

Livraison très rapide et au top.

Snel geleverd mooie uitvoering

Mooie beschrijving En een extra natron erbij. Ben er nog niet aan begonnen nog geen ordeel of het een duidelijke beschrijving is

Hele snelle en goede service

Ongelofelijk hoe snel ik mijn bestelling gekregen heb!

Einfach und unkompliziert

Habe verschiedene Artikel vom Baby Zubehör sowie Wolle bestellt. Die Bestellung kam innerhalb von 3 Tagen an (Lieferung nach Deutschland), alles super einfach und unkompliziert. Tolle Artikel. Immer wieder gerne und weiterzuempfehlen.

Schöner Hocker und klasse Wolle

Extrem schnelle Lieferung. Danke

goede makkelijke site

Snelle levering. Helemaal top.

vlotte levering

altijd leuk wat je besteld,

Zeer goed en zeer snelle levering

Niet duidelijk in 'tverwerken ijzerdraad voor in de nek van de kameel wat ik kocht bij jullie is s

Het koperen draad is wel mooi goud geel maar te slap en draagt de nek en kop niet ik voel geen weerstand en dus ga ik hier niet mee verder. HELP aub Ik kan niet verder jammer de rest is prima verzorgd!

Picco bello

Snelle en correcte levering

Mooi man

Topwerk

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!