Assez déçue

J ai reçu le colis éventré et déchiré je ne sais même pas s’il manque de la laine à l intérieur .

• Nous recommanderiez-vous? Non

niet gelukkig

Na mijn bestelling ontvangen te hebben en mijn 2 stoeltjes (koe en giraf) gemaakt te hebben constateer ik dat ik 4 volledige bollen wol over heb. Dit lijkt mij toch wel héél veel. Ik had dit als volledig pakket besteld, dus de aantallen werden door jullie beslist. Ook omdat ik van deze 3 kleuren zelfs van de laatst gebruikte wol nog heel veel over heb. Het gaat over de volgende kleuren : scheepjes chunkey monkey cream 1005 - black 1002 - mustard 1823 en tawny 1054 Van de tawny 1054 waren er zelfs 2 totaal verschillende kleuren bij. Ik kan niet meer zien of hier een ander artikel werd geleverd omdat ik de bandjes van rond de bol reeds had weggedaan

schnell und zuverlässig

Die Abwicklung war sehr einfach, zuverlässig und die Lieferung erfolgte sehr schnell. Sehr empfehlenswert.

Goed advies op beurs, veel keus, leuke patronen

goed verzorgd

niet moeilijk om iets te bestellen en gauw geleverd

Snel in huis, mooi patroon

Ik had het patroon de volgende dag in huis ondanks dat het met de post verstuurd werd. Het ziet er mooi uit, is eigenlijk een dun boekje. Ik heb één puntje van kritiek: Het had in een kleiner formaat envelop gekund. Dan zouden de verzendkosten veel lager zijn uitgevallen. Ik vind 4,75 euro namelijk best veel om te betalen voor het verzenden van een patroon van 5,95.

Helemaal tevreden

Besteld en klaar. Kreeg er nog een extra patroon bij. Leuk

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Super in orde Zowel de kwaliteit als de zeer snelle levering

Het was perfect.

Het was perfect geregeld. Vr groet Elly Bakker

Super snel hen je de bestelling bezorgen

Super snel heb je de bestelling bezorgen.

Goede website en snel geleverd

Super goede en snelle levering. Haakpatronen zijn heel mooi in het a5 boekje. Echt top.

Toppie

Ik kreeg snel me patroon van takki binnen, en waar ik t meest blij om ben is dat t geen download patroon was, want das tegenwoordig zo normaal maar ze vergeten dat niet iedereen n printer in huis hebben.

alles netje verpakt

Erg mooi patroon

Dit patroon is erg mooi. Hele inventieve oplossingen voor 3D mogelijkheden. Erg blij met het resultaat. Ga zeker meer van haar patronen haken. Hopelijk volgt er ook een patroon voor Siep, de kat van Jip en Janneke☺️

Goede service en duidelijk

Mooie patronen en duidelijk qua omschrijving

fijne snelle service. aanrader

Keurig verzorgd

Patronenboekje mooi uitgevoerd, bestelling snel verwerkt en goed verpakt. Zeker reden om nog eens terug te keren.

Goede communicatie over de levering.

Ik heb het boek Beesies haken besteld en een setje knopen. Een heel mooi boek. Ook het patroon van de knijpergiraf die ik bij mijn bestelling kreeg is geweldig.

Ontzettend leuk

Ik heb daarnet het boek ontvangen. Wat ontzettend leuk is dit om door te kijken. Mijn handen jeuken, ik kan niet wachten om te beginnen. Ik ga als eerste aan het leuke giraffe knijpertje beginnen. Geweldig

Zeer goede en snelle service!

Goed verpakt en levering niet beschadigd.

Super leuke patronen en super snelle levering

Vrijdag eind van de dag besteld, zaterdag in huis. Leuk dat je (bijna) direct aan de slag kan met je nieuwe ideeën.

Snell3 levering leuke en goede personenvervoer

Ben direct et 1patroontje begonnen het werkt zeer plezierig. Ook met mijn jarenlange haak ervaing

HAKEN IS MIJN GROTE HOBBY

IK VIND JOU PATRONEN SUPER LEUK

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!