Duidelijke patronen.

Mooie duidelijke patronen. Goede communicatie, en altijd een verassing.

Slecht

Na 7 dgn. niets ontvangen, geen bericht, niets. Wel betaald!!!!

Versturen boekje kan goedkoper dan boekje kost....

Mijn bestelling is prima geleverd, niets mis mee. Alleen voor een klein dun boekje zo een grote dure enveloppe is een beetje overdreven en eigenlijk te duur....

Makkelijk in gebruik en betalen.

Fijne site en makkelijk in gebruik. Ook fijn dat er zoveel betalingsmogelijkheden zijn.

Snelle levering. Ziet er leuk uit, makkelijk te volgen, ook voor beginners

Ben er helemaal weg van. Alles is goed uitgelegd. Ziet er leuk en gezellig uit.

snel en makkelijk besteld, daarna steeds ruim voldoende informatie over status van de bestelling. Het boekje kwam goed verpakt aan met leuk extraatje. Het patroon ziet er weer fantastisch uit, duidelijke uitleg en mooie foto’s.

Aantrekkelijk website.

Als ik kijk naar alles op de website krijg ik per omgaande haakzin !

Hartstikke goed

Van bestelling tot levering en de informatie is prima

Superfijn

Superfijn geholpen! Misschien als tip, een betere omschrijving wat het garenpakket precies inhoudt. Onduidelijk was of ik de oogjes nog extra moest bestellen, waardoor ik dat wel extra heb gedaan. Verder fijne snelle service met een gezellig mailtje

Mooi en goed verpakt mooie draad en kleuren vlug geleverd een grote duim

Leuke site, overzichtelijk zoeken. Ik heb mijn pakketje nog niet ontvangen, maar ga er vanuit dat dat goed verzorgd is.

Leuke site, mooie patronen. Snel antwoord als je niet helemaal uit een patroon komt

geweldig

Fijne site om te bezoeken

Pakketje goed ontvangen

Dank je wel voor het patroon van knijpertje tijger.

Sne)e service

Het bestelde patronen boekje had ik met 2 dagen binnen.

Toppie

Vlug en nette bezorging. Duidelijke patronen

Top Patronen

Super. Leuk om te haken

Heel mooi verzorgd!

Los patroon op A5 formaat besteld. Heel snel via de post ontvangen. En wow wat ziet het er supermooi uit allemaal!! Echt n kadootje!

Snelle levering.overzichtelijke site

Ik heb het smiddags besteld de volgende morgen had ik het pakket al . Patronen keurig verzorgd.en bedankt voor het knijper patroontje.

Goed en erg goede patronen

Prima ervaring weer. Maar een klein puntje; de patronen kunnen misschien ook per email gestuurd worden. Met vriendeljke groeten, Loes Kerstens

Goed maar duur

Het is een mooi boekje met duidelijk beschrijving. Helaas wel duur vooral de verzendkosten. Kleinboekje kwam in een doos maar had makkelijk via een envelop via de brievenbus gekund.

Heel fijne ervaring

Unieke patronen, heel overzichtelijke site Snelle service, ik ben fan van Anja Toonen

Niets op aan te merken

Duidelijke site snelle levering netjes verpakt top

Leuk, makkelijk overzichtelijk

De patronen zijn duidelijk omschreven.

Duidelijke patronen in mooie boekjes. Met goeie foto,s erbij

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!