Geweldig, goede service, snelle levering.

Snelle levering.

Turbo levering!

Supersnel geleverd (en dat zo vlak voor de feestdagen) en mooie producten.

geweldig

super snelle service

heel tevreden

Korte periode tussen bestellen naar ontvangst. bedankt

Mooi product en snelle levering

Prettige webwinkel en snelle levering

snelle service

Verzendkosten

Ik vindt het jammer dat jullie de patronen niet digitaal versturen . Hetvmaakt de patronen onnodig duurder.

Snelle levering maar beschadigde boeken

Fijne snelle levering maar verpakking was te groot en te weinig bescherming waardoor beschadigde boeken

Binnen 1 dag geleverd. De spullen zien er goed uit! Leuke ontwerp, dat gratis meegeleverd werd!

Duidelijk patroon en vlug geleverd

Vlug geleverd en duidelijk patroon dank u

Op tijd geleverd

Mooi en duidelijk.

Een mooi haakpatroon in de vorm van een boekje. Goed beschreven en ter verduidelijking foto's.

Super snelle levering

Mooi materiaal

Last minute verjaardagscadeau maken? Haakpret komt je redden!!

Echt nergens in mijn buurt verkopen ze chenille garen en ik had nog maar 5 dagen om een verjaardagscadeau te maken. Gelukkig is de verzending van haakpret snel en waren de budget garen goed geprijst en superzacht! Kleuren kwamen overigens ook overeen met de foto's op de website (op zowel mijn telefoon als mijn laptop).

Die Bücher sind toll!

Leider wurde die Verpackung beim Transport beschädigt und "Nachverpackt". Die Ränder zweier Bücher wurden dadurch leicht beschädigt. Aber damit kann ich leben. Ein Kantenschutz wäre ein Verbesserungsvorschlag.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!