Super snelle levering

Wol besteld met vulling en oogjes super snel geleverd en met kleine attentie erbij heel leuk om te ontvangen de prijzen zijn goed in verglijking met andere winkels

Super snelle levering

Ik bestel en betaal en de dag erna al ontvangen

Geweldig mooie Patricia van de elfjes

Hele snelle levering

Mooie kwaliteit, snel geleverd en goed verpakt.

Gewoon heel goed

Anja maakt prachtige ontwerpen met veel details. Het is niet altijd even makkelijk maar zo goed omschreven dat het volgen van het patroon prima te doen is.

Zorgvuldigheid ten top ga hier zeker meer bestellen begaan met de klanten

Zorgvuldigheid ten top ga hier zeker meer bestellen begaan met de klanten

Snel geleverd en goed verpakt

Zeer mooi aanbod. Overzichtelijke site.

Jammer dat de bezorging door PostNL gebeurt…

Alles gut

Alles okay, schnell und zuverlässig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De levering van mijn bestelling is correct en vlot verlopen!

Snelle levering van mooie bieken

Mooie boeken

Erg prijzig voor een incompleet pakket

Super leuke poppen maar helaas krijg je alleen de wol toegestuurd. Voor de patronen moet er een boek aangeschaft worden. Dan vind ik het persoonlijk erg prijzig. Wel een snelle levering, al was de doos met losse bollen wol flink kapot bij aankomst (al zal dit niet de fout van dit bedrijf zijn).

Snelle levering en mooie producten!

Haakpret heeft een duidelijke site met veel producten en daardoor kon ik een goede keuze maken. Na mijn bestelling kreeg ik alles zeer snel bezorgd. Ik kan niet wachten om te beginnen haken met deze mooie producten!

Als eerste, wat een prachtige ontwerpen , patronen fantastisch en duidelijk beschreven, ik bezoek heel veel creatieve beurzen en hoop altijd dat haakpret er ook staat ; al veel patronen bij jullie gekocht en hoop nog vele leuke patronen en boeken van jullie te zien.

Kan niet beter !

Goede kwaliteit snelle levering

Heel tevreden

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Ruime keus en snelle levering

Prima geregeld. Netjes verstuurd

Ben super tevreden.

Ongeveer om 16 uur besteld, volgende dag al binnen, goed verpakt en met een gratis patroontje erbij....fijne webshop!

Zeer vlotte verzending na bestelling !!!

Blij met de vlotte verzending van mijn bestelling !!!

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!