Good products and fast delivery

The delivery was much faster than I expected. The yarn was as described and exactly what I needed.

super snelle levering wauw

avonds om tien uur besteld en de volgende dag al in huis en als bonis een leuk patroon erbij top

Goed en snel

Denken met je mee en zorgen voor een snelle verzending.

Fouten in het patroon

Ik heb het patroon van Sint en Piet besteld welke ik best prijzig vind. Na het haken van het hoofd van Piet, inclusief de haren, blijkt er een fout in het patroon. Uren werk voor niets dus. Waarom niet een los inlegvel met de correcties? Dat zou voor die prijs best mogen.

Plezierige afhandeling

De spullen werden snel geleverd. Heel leuk het extra patroontje dat erbij zat.

Super service

Snelle levering. Reageert snel op mail. Als enige tip zou ik nog willen meegeven dat het handig zou zijn als ze ook telefonisch bereikbaar zouden zijn, dat geeft toch net effe meer vertrouwen aan de klant. Patronen zijn zijn duidelijk en mooi.

Super tof dat boekje dat er bij is dank u

Wundervolle Abwicklung - schnell - unkompliziert

Die Bestellung lief hervorragend. Kostenloser Versand nach Deutschland - innerhalb von 1 Woche war die Ware da. Qualitativ wirklich sehr gut.

geweldig.

geweldig mooie patronen .en duidelijk gr wil kors

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering

Helemaal geweldig

Op de Kreadoe dit jaar voor het eerst Haakpret ontdekt. Wat een leuke projecten allemaal. Ik had bij thuiskomst gelijk een vraag over een patroon. Die per mail gestuurd. En ondanks de drukke beursdagen, waarbij ik me kan voorstellen dat je 's avonds even niets wilt, kreeg ik binnen een dag nog antwoord. Dat vind ik service! Nu mijn eerste bestelling binnen en het ziet er perfect uit. Dus daarom : helemaal geweldig! Hartelijk dank, ik kan lekker aan de slag!

Mijn pakket kwam super snel binnen en was compleet

Ze helpen je graag en gemakkelijke site

Heb alles gevonden

Top, super snelle levering!

Alle benodigdheden en leuke patronen voor haken.

Op Krea Doe beurs een haakboek gekocht. Heel veel leuke patronen gezien. Thuis heb ik nog een patroon besteld. Dat heb ik nog niet ontvangen, maar hopelijk vandaag.

Snelle levering met een klein cadeautje..

Op zaterdag bestelling gedaan en maandag al geleverd. Kan direct beginnen aan mijn haakwerk. Ga het zeker aanbevelen naar vriendinnen die ook creatief zijn.

Super service!

Super service, snel bezorgt en een klein “foutje” super mooi en snel opgelost! Chapeau!

super goed en snel

super goed en snel geleverd

Schnelle Lieferung

Paket kam rasch, Qualität super Schade ist das kleine Anleitungsgeschenk in holländisch statt in Deutsch.

Super service

Super snelle service met ook nog een leuk geschenkje erbij.

Super snelle levering

Snelle levering, en goede beschrijving patroon

Mooie duidelijke patronen en snelle levering

Mooie duidelijke patronen en snelle levering

Super snelle en correcte service

Toppie

Besteld,en volgende dag al in huis

vandaag bestelt en volgende dag geleverd is super.

Ik vind het zo goed dat de bestelling en levering vlug gaan vooral dan nog van Nederland naar België. Ga vooral zo door en ik zal zeker nog vaker bij jullie bestellen.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!