Snel geleverd en goed verpakt

Zeer mooi aanbod. Overzichtelijke site.

Jammer dat de bezorging door PostNL gebeurt…

Alles gut

Alles okay, schnell und zuverlässig

De levering van mijn bestelling is correct en vlot verlopen!

Snelle levering van mooie bieken

Mooie boeken

Erg prijzig voor een incompleet pakket

Super leuke poppen maar helaas krijg je alleen de wol toegestuurd. Voor de patronen moet er een boek aangeschaft worden. Dan vind ik het persoonlijk erg prijzig. Wel een snelle levering, al was de doos met losse bollen wol flink kapot bij aankomst (al zal dit niet de fout van dit bedrijf zijn).

Snelle levering en mooie producten!

Haakpret heeft een duidelijke site met veel producten en daardoor kon ik een goede keuze maken. Na mijn bestelling kreeg ik alles zeer snel bezorgd. Ik kan niet wachten om te beginnen haken met deze mooie producten!

Als eerste, wat een prachtige ontwerpen , patronen fantastisch en duidelijk beschreven, ik bezoek heel veel creatieve beurzen en hoop altijd dat haakpret er ook staat ; al veel patronen bij jullie gekocht en hoop nog vele leuke patronen en boeken van jullie te zien.

Kan niet beter !

Goede kwaliteit snelle levering

Heel tevreden

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Ruime keus en snelle levering

Prima geregeld. Netjes verstuurd

Ben super tevreden.

Ongeveer om 16 uur besteld, volgende dag al binnen, goed verpakt en met een gratis patroontje erbij....fijne webshop!

Zeer vlotte verzending na bestelling !!!

Blij met de vlotte verzending van mijn bestelling !!!

Heb hele goede ervaring. Krijg alles optijd en als ik iets fouts heb besteld hoef ik maar door te geven en ze regelen het direct. Ik ben 100% tevreden

Compleet op allerlei fronten

Haakpret heeft alles wat je maar kunt wensen op gebied van haken. De boekjes van Anja Toonen zijn echt super leuk Je kunt de patronen en de materialen allemaalbij Haakpret bestellen. en ze verpakken je bestelling met net dat beetje extra, altijd ''n extra patroontje erbij. Mijn laatste bestelling miste 1 bolletje wol en ook dit werd prima opgelost. Kortom een zeer tevreden haakster.

Heerlijke ontwerpen

Een kleine maand geleden de gróte muis (1 meter) uit het boek kersthaken dl 2 gemaakt en momenteel bezig met de blauwe engel en dat boek is zo geweldig! Meerdere items daaruit gemaakt :) Ook de andere ontwerpen zoals de dierenkruk zijn zooo leuk om te doen! De patronen zijn altijd goed; het is wel even goed lezen... maar het resultaat mag er zijn!

Heel tevreden

Mijn eerste bestelling eergisteren gedaan en gisterochtend vroeg had ik het al binnen. En netjes ingepakt.

Super tevreden

Alles ging voorspoedig, snel bezorgd!

Zeer snelle levering.

Was verrast met de snelle levering en ook nog eens een gratis haakpatroontje erbij. Super!

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!