Mooi boekje duidelijke patroon beschrijving.

Alleen was het onduidelijk wanneer het werd bezorgd! Bij thuiskomst van mijn werk lag het gewoon in de brievenbus

Snel

Supersnelle afhandeling van bestelling.

Na veel zoeken bij Haakpret eindelijk de metalen poppenstandaards gevonden die ik nodig had. Bestelling is supersnel afgehandeld en bezorgd.

Zeer snelle levering

Men pakketje was de dag erna al geleverd. Wat ook leuk was, is dat er een patroontje van een knijpertje bij zat. Heel leuk! Dank jullie wel!

zeer tevreden

mijn bestelling was zeer snel geleverd,helemaal in orde en nog een extra patroon erbij.

Very interesting experience

I am very satisfied with your company

Mooie patronen

Wel jammer dat bv de patronen van Sint en Piet niet online te koop zijn. Want de verzendkosten zijn hoger naar Belgie dan t patroon zelf wat al best prijzig was.

Gekregen wat ik besteld had de volgende dag al. Keurig verpakt en compleet

Snelle nette levering en nu gelukkig per brievenbuspost wat onnodige hoge verzendkosten voorkomt.

Gewoon goed

Super service

Super snelle bezorging, ondanks dat er stond tot 2 werkdagen had ik het de volgende dag al in huis. Zondag avond besteld en maandag ochtend al binnen

Prima ervaring

Haakboekjes zien er mooi duidelijk patronen

Tevreden over de snelle bezorging en de overeenkomende kleur van de wol met de fotos op de site.

Tevreden

Supersnelle levering. Besteld op zaterdagavond en op maandagochtend bezorgd. Kwaliteit goed prijs goed. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug.

Really nice package

The shipping was really fast (3 days to France)

Snelle reactie op mijn vraag

Bestelling snel en netjes binnengekregen met zelfs een leuke verrassing

Heel mooi patroon en netjes verpakt

Keurig net patroon op a5. Goed verpakt, zelfs met extra gratis patroon kado!

Was aangenaam verrast met mijn bestelling. En vlugger dan gedacht gekregen . Mvg, Conny

Prachtige patronen.

Prachtige patronen kan niet wachten om er mee te beginnen.

Had 2 pakketten besteld maar kreeg er maar 1, contact opgenomen en snel antwoord gekregen. En weer geleverd zoals beloofd.

Ich bin bestens zufrieden.

Alles passte!

Heel leuk patroon

Heel leuk patroon en nog extra patroon erbij heel blij mee was een dag later bezorgd maar was het wachten waard

Mijn idee die 2 bolletjes hadden ook vacuüm gezogen kunnen worden, scheelt in de verzendkosten.

Was zo supersnel bezorgd, zondags besteld, maandagmorgen al binnen. En de boeken zijn weer zo leuk, toptalent!

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!