Super snelle levering

Zondagmiddag besteld, maandag middag al in huis. Verl sneller dan verwacht.

Prima en goed verpakt en snelle levering.

Zeer tevreden.

Altijd correct

Alles wat je besteld bij Haakpret wordt altijd correct en op tijd geleverd. Ik heb nog nooit problzmen gehad. Trouwens de bestellingen zijn altijd van giede kwaliteit en de haakpatronen zijn zeer goed te volgen.

Tolle Wolle!

Super Qualität, sehr schneller Versand... werde öfter dort bestellen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldige service

Geweldig!!!!

Super goed

Snel bezorgd - in de boekjes goede patronen dus mooie projecten

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis!

Haakpatronen Sinterklaas en Pieten besteld. Heel mooie kwaliteit patroon in vorm van een boekje duidelijke uitleg met foto's. Bestellen en betalen ging zeer eenvoudig. Zeer klantvriendelijk website Ik ben er super blij mee. Kan niet wachten on te beginnen.

Beetje onduidelijk hoe ik het patroon ontvang

Het was mij niet helemaal duidelijk hoe ik het patroon zou ontvangen

Mooie spullen

Keurig ontvangen

Veel keuze en snel geleverd

Alles was prima en ik kon snel beginnen.

envoi rapide!

commandé et aussitôt envoyé, merci beaucoup!

Hele leuke patronen en snelle levering.

Ik vind jullie haakpatronen geweldig. Heb al veel boekjes van Anja Toonen. Mijn complimenten.

Boek Beesies 1 besteld was binnen een uur al verstuurd.

Vlotte verzending

Gewoon top

Handige site, snelle en correcte levering

goed geregeld

goed geregeld

Top geregeld!

Bestelling geplaatst, volgende dag in huis! Netjes verpakt leuke patroon erbij van een knijpkoetje, wat wil je nog meer..

envoi rapide, article correspondant

l'arrivée du colis a été extrêmement rapide et correspondait tout à fait à mon attente. Je reviendrai sûrement. Merci

Chouettes produits envoi rapide

Envoi rapide de jolis produits

Goede service en snel afgehandeld

Alles wordt snel afgehandeld en constant op de hoogte gehouden over de verzending

Prettige en duidelijk website.....snelle levering

Communicatie verliep erg prettig.......ga hier vaker bestellen

Supersnelle levering en mooi materiaal

Topper en mooi garen.

Wel goed

Heb 1 bolletje wol besteld. Dat werd bezorgd in een doosje ! . Ik zou het opsturen in een envelop dan kan het door de brievenbus. Gr

Het was niet zo makkelijk

Ik was op zoek naar een patroon van een Gans en kwam deze tegen (pasen haken).Het probleem is dat het vertaald is uit het Engels. Heb het begin van moeder de gans drie keer over gedaan had iedere keer één steek te veel maar kwam er achter dat de eerste losse als hst. Telt staat er niet bij, de dv.is twee samen gehaakte v. En geen dv.ik hoop dat de rest van het patroon beter gaat.bedankt voor het gratis boekje “knijpertje koe” alleen waar koop je de knijpers,het zijn geen Nederlandse maar Engelse knijpers

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!