Slechte levering

Product ontvangen

Altijd alles in orde

Snelle levering en alles volgens de verwachtingen. Top service!

Top Service

am Telefon sehr freundlich, sind sehr bemüht um ihre Kunden. Schnelle Lieferung ohne Komplikationen, kann ich wärmstens weiterempfehlen .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, wol zoals beschreven!

Enkel 1 bol wol vond ik wat slechte kwaliteit.

Goede prijs,snelle levering

Bestelling snel geleverd,jammer dat ze geen brievenbuspakje van maken( vaccuum trekken) zodat verzendkosten lager zijn bij kleine bestellung

Geweldige snelle en correcte bezorging.dank u wel.

Great yarns and fast delivery, I'd love to repurchase.

I had some difficulty looking for colors specifically chenille yarns. Haakpret provides mostly everything, although the white chenille 6 is out of stock but it's still can be replaced with chenille 4. Hopefully there will be complete stock next time when I repurchase. The chenille yarn feels much like velvet yarn although I can feel the difference, regardless they are still super soft and good, I love it!

Snelle en goede levering

Duidelijk en snel

Mooie overzichtelijke website. Super snelle bezorging. Ga zeker in de toekomst aankopen doen voor mijn haak hobby.

Het patroon is prima maar de geleverde wol was anders van kleur.

Ik heb dit aangegeven bij haak pret en daar is op gereageerd dat de foto’s anders uitvallen qua kleur. Erg jammer!

Tevreden

Eerste bestelling gedaan. Goed verzorgt met een attentie erbij.

Tolle Auswahl, aber Versand nach Österreich ist viel zu teuer

Der teure Versand ist schon eher abschreckend. 15,- Euro nach Österreich und nach Deutschland würde gratis geliefert. Das erscheint mir nicht fair.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer snelle levering, alleen was een doos verpakking voor 2 A5 velletjes papier wel heel erg veel

De bezorgkosten hadden duidelijk wat minder kunnen zijn. Door een A5 envelop te gebruiken die door de brievenbus kon en niet door een pakket bezorger bezorgen.

Schnelle und unproblematische Abwicklung!!

Schöne Ware und schnelle Lieferung. Ich würde jederzeit wieder bestellen. Perfekt!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ze hadden de wol die ik wilde, de levering ging snel.

Snelle levering!

Een snelle levering maar 2 bolletjes wol kunnen ook als brievenbus pakketje verzonden worden ipv pakket en de bezorgkosten kunnen dan volgens mij een stuk omlaag waardoor Haakpret zich kan onderscheiden van anderen.

Top levering, vandaag besteld morgen in huis.

Goed maar....

Heel vlugge bediening. Heel jammer dat de pootjes van het krukje niet mooi afgewerkt zijn. Er zijn heel veel bramen aanwezig.

Snel geregeld

Duidelijk en snel

Goed materiaal en snel bezorgd; zelfs bijgevoegde folder is leuk.

Schitterende service!

Mijn vrouw was weeral gelukkig bij het snelle ontvangen van haar pakket! Snelle service, netjes ingepakt en kompleet + een leuk patroon gratis bijgevoegd!

Leuk haakboekje

Komt afspraken goed na

Haakpret komt afspraak goed na

Goede aanbieding, snelle levering

Levering binnen 24 uur, leuk patronen boekje erbij gekregen

Ben zeer tevreden

Heb jullie zeker aanbevolen voor mijn haak vrienden heel mooie haak boeken en duidelijke beschreven patronen

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!