Product als omschreven netjes verpakt en snel geleverd

Keurig pakket netjes verpakt en nog een leuk patroon op de koop toe

Het kwam eerder binnen dan verwacht !!

Juiste kleur en snel binnen

aan te bevelen

supersnelle levering helemaal top en dan het leuke boekje geweldig

Ontzettend goede service en snelle levering

Ik heb 3 haakboeken en een bolletje Tissa (is toevallig ook mijn voornaam) gekocht en kreeg er gratis een A5 haakpatroontje bij van een knijp Unicorn. Ik ben enorm blij met mijn bestelling en ga er zeker nog bestellen. Dankjewel Anja Toonen voor de perfecte service.

Leuke verrassing erbij

Wat een leuke verrassing bij het bestelde haakboek dierenkrukken haken. Boek zat goed verpakt. Keurige levering.

Snelle en nette levering

Snelle levering, top!

Mijn product was een tijd niet meer leverbaar maar toen het weer te verkrijgen was had ik het binnen 2 dagen in huis.

Super vrijdag besteld zaterdag in huis

Super Vrijdag besteld en ontvang het zaterdag

Snel binnen , netjes iets leuks extra ga zeker vaker bestellen !

Snelle levering en leuk haakpatroontje kado :-)

Leuk winkeltje, nog niet eerder ontdekt. Snelle levering en leuk haakpatroontje kado :-)

unkompliziert und freundlicher Kontakt

Es hat alles super geklappt, herzlichen Dank und bis zum nächsten Mal, ich werde bestimmt wieder mal etwas bestellen

goede service, werd snel geleverd- prachtige boeken

Ten eerste vind ik de patronen van Anja , geweldig, je moet ze wel goed lezen :). Ten tweede, je doen wat je beloven. Terwijl ik in Belgie woon, had ik mijn patroon als de volgende dag in de bus. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn vrienden, en ik ga zeker nog bij jullie bestellen. Dikke pluim voor iedere medewerker. Vriendelijke groetjes Myrjam

Snelle prima levering

Ga ik zeker vaker bestellen

Snelle en fijne levering

Snelle en fijne levering

Correct, verzorgde levering en op tijd.

Super ervaring. Ik heb nog maar een paar keer besteld. Maar altijd heel tevreden.

Goed verzorgd

Snelle en juiste levering

De door mij bestelde artikelen zijn keurig bij me thuis bezorgd.

Snelle reactie en levering

Duidelijk haakpatroon

Binnen 1 dag mijn bestelling thuis. En wat leuk dat je er een gratis haakpatroon bij krijgt!

Snel geleverd en leuk het gratis knijpertje patroon dat erbij zat

Mooie wol.

Hele snelle levering. Erg mooie kwaliteit garen. Leuk patroon er gratis bij

Supper en snel

Mooi boek

Snel en leuk met een bedankje voor het bestellen

Snel en keurig bezorgd

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!