Snelle antwoorden op email, Snelle levering

Zeer correct en snel geleverd maar ook de voorafgaande email helder en snel beantwoord

Zeer positief

Vlotte levering! Wat ontzettend attent dat er bij de bestelling een haakpatroontje van een schattig knijpbeestje als verrassing bij zat

Toppie

Super snel geleverd

Supersnel geleverd!!!

Haakgaren die ik nergens kon vinden kreeg ik 36 uur na de bestelling!!!

Matig tevreden

Haakpakket dierenkruk besteld en de kruk zelf heeft een ferme deuk. Ik kocht hetzelfde krukje in het begin aan 15€ en nu aan 28€! Dus dan is ontgoocheling des te groter! Wel weer een fantastisch nieuw boek!

Häkelanleitung

Leider kann ich die Häkelanleitung nicht in Deutsch bekommen. Ansonsten alles sehr gut.

Gut sortiert

Ich habe mir ein Buch bestellt und bin sooo begeistert, dass ich das ganze Material dafür in diesem Shop bekomme. Und die Lieferung ist schnell da. So cool!

Jammer

Ik snap dat een patroon maken niet gratis kan. Maar dat ik € 3,95 bezorgkosten moet betalen voor een a5 patroon vind ik toch wel jammer. Verder leveren jullie top, producten keurig verpakt. En super leuke patronen! Gr Joke

Perfekt service! In time and excellent quality!

The wool arrived earlier than expected and they added a nice description for further amigurumis. It was written in Dutch so I don´t understand it but it was a nice gesture. Maybe it exists in English too. But I´m sure, that I´ll order the next wool at HAAKPRET! Thank you Angelika

Parfaite

Tout est parfait je suis ravie merci beaucoup

Duidelijke site snelle service en een leuk presentje er bij en vooral een geweldig haakboek.

Zeer snelle levering

Heel tevreden!

Ik ontving de zending binnen 24 uur en inhoud isaan zeer scherpe prijs!

Snelle levering, goede kwaliteit patroonboekjes

Snelle levering.

Snelle levering zou voldoende moeten zijn, toch?

Producten zijn zoals aangegeven

Producten zijn zoals aangegeven en zelfs met de waarschuwing voor langere levertijden maar het werd de volgende dag al geleverd.

Duidelijk en prettig mail verkeer.

Unique, fun to make, patterns, with excellent instructions.

Love your crochet patterns, seeing them develop into real characters as I crochet is such wonderful therapy!

Perfecte levering !!! Positief over de hele lijn . Een aanrader voor elke haakster om bij haakpret te kopen.

snelle en correcte levering

Het enige is, dat Post.nl heeft de gewoonte om de pakketten bij ons voor de deur te zetten, als wij niet thuis zijn en zoals ik niet snel genoeg reageer op hun belletje. Het is weliswaar binnen ons appartementencomplex, maar er verdwijnt nog wel eens wat. Uw pakket is in goede orde aangekomen

Snelle levering van jullie uit

Snel bericht dat jullie het verzonden hadden alleen van de post nl krijg ik al dagen een berichtje dat het morgen komt, maar nog niets ontvangen terwijl het gewoon door de brievenbus past.

Slecht

Ik bestel een Haakpakket en een week later heb ik het nog niet wat een service

Overzichtelijke site

Snelle levering. Leuk een extra patroon erbij! Ik bestelde knijpertje hond en kreeg er knijpertje eenhoorn bij!

Snelle levering, goed verpakt

2x Dikke dames deel 2 besteld, goed verpakt aangekomen en snel geleverd.

Vlotte bediening

Alles verliep zoals het hoort te verlopen.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!