Absolutely fantastic.

Love the book I ordered, and pleasantly surprised with the additional pattern, and the link for downloading the English translation. Can't wait to get started on a project, once I finish my current commissions.

Frais de port

Les livres commandés sont géniaux et je suis ravie. L'expédition est très rapide. Un seul bémol, les frais de port pour la France.

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt.

Tolle Anleitungen, schnelle Lieferung

Wirklich süsse Anleitungen!Und so schnell geliefert! Werde demnächst auch die passende Wolle bei Euch bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en accuraat

Vandaag besteld is ook echt morgen geleverd.

Overzichtelijke site snelle levering

Wonderful Store Fast Service

The crochet patterns of Anja Toonen are delightful whimsical and memorable. So glad to find her books in English here. I love the Easter Projects animals.

Wow

Super snelle levering 100% correct En het extra kadootje was een heel aangename verrassing Zeker een aanrader

Pakket prima en mooi

Mijn huisnummer was niet juist overgenomen. Verder alles prima.

Chaotisch

2,5 weken geleden een bestelling geplaatst. Er werd een week geen antwoord gegeven en daarna lieten ze weten dat ze op een beurs stonden dus pas gingen beginnen aan mijn bestelling. Even later kreeg ik een mailtje dat een besteld product niet aanwezig was in het warenhuis. Hiervoor had ik de optie om te wisselen met een ander product zodat ze de bestelling konden verzenden. Na een paar dagen terug een mailtje dat er een ander besteld product opnieuw niet aanwezig was in het warenhuis. Hierna hebben ze uiteindelijk de eerste set producten verzonden met de belofte om het andere product na te sturen wanneer deze terug binnen was. Op zich goede kwaliteit van garen, maar de communicatie kan wel wat beter. Zeker de lange levertijd was voor mij een hekelpunt aangezien men op de website het volgende aangeeft: "Op werkdagen vóór 21.00 besteld = vandaag verzonden!"

Goed verzorgde verzending

Er allerleukste vond ik het kadootje! Maar de bestelling was ook top verzorgd!

Goed produkt,snelle verwerking!0

Ik had wol besteld en het is mooie wol,netjes ingepakt en erg snel verzonden

Prima bezorgd

Quick delivery Great product

Highly recommend

snelle reactie

bestelling snel en prima ontvangen

keurig

Bestelling netjes en op tijd geleverd

Ik schrok alleen van de mega grote doos, deze had echt wel kleiner mogen zijn.

vlotte bestelling en levering

had alleen een beetje moeite met inloggen en moest mijn gegevens aanpassen wegens verhuis

Zondagmiddag besteld, dinsdag in huis

Na

Mooie foto’s

Kan niet begrijpen dat ik zo veel verzendkosten moet betalen voor een envelope! Telefoonnummer is door mij niet gevonden. Jammer, Ben begonnen met het haken, beschrijving vind ik dus wat minder. Haak erg veel en daarom kom ik er wel uit, Ik beveel de site aan voor u geweldige ideeën

Bestelling snel en vlot geleverd.

1ste bestelling lukte de betaling niet goed, direct de 2e geplaatst. Kreeg in de mail te lezen dat beide bestellingen klaar gezet waren en dat was dus niet de bedoeling. Ik wilde maar 1 bestelling, mail terug gedaan. Zelfde nog reactie dat ze 1 bestelling geannuleerd hadden. Super snelle vlotte reactie en beide partijen blij.

Erg goed

Snel binnen en bestelling ziet er goed uit , en leuk dat patroon dat er extra bij zat .

Schnelle Lieferung

Sehr schönes Buch

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super netjes geleverd, met een super leuke verrassing extra erbij!

Patroon is keurig netjes geleverd, goed verpakt en super mooie kwaliteit van het patroon! Netjes in klein a5 boekje! Met leuke verrassing erbij! Gaan we hoop ik veel haakplezier aan beleven!

Fantastisch boek, alles goed omschreven en snel verzonden.

Wat een mooie ontwerpen heeft Anja gemaakt. Goed omschreven in de boeken. Het boek heb ik snel ontvangen was goed ingepakt en niet beschadigd wat je gauw krijgt met verzending. Hierdoor staan er weer meer projecten te wachten om te gaan haken.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!