Fantastisch boek, alles goed omschreven en snel verzonden.

Wat een mooie ontwerpen heeft Anja gemaakt. Goed omschreven in de boeken. Het boek heb ik snel ontvangen was goed ingepakt en niet beschadigd wat je gauw krijgt met verzending. Hierdoor staan er weer meer projecten te wachten om te gaan haken.

Super snel

Heel leuke patronen en super snelle levering. Je hoeft dus niet lang te wachten voor te beginnen

Vlugge Le ering

Vlugge levering

Heb lang getwijfeld om te bestellen maar ben nu toch blij dat ik het gedaan heb, zelfs na mijn bestelling nog geholpen met een vraag over het artikel dat ik besteld had en heel rap antwoord, nu dubbel zo blij dat ik het besteld heb

Mooie haakwerken

Ik heb mooie kussens ontdekt die ik zelf kan maken. Prachtige haakboeken. Het was fijn haakpret gevonden te hebben op de hobbybeurs in Hasselt.

Op tijd bezorgd. Goed verpakt. Plus leuk kadootje.

Heel tevreden

De bestelling werd volgens afspraak geleverd. Alleen jammer dat je niet de haakpatronen los kan bestellen

M'n bestelling de dag nadien, netjes ontvangen

Super tevreden

In 1 woord geweldig

die schönsten Modelle die ich je gesehen habe

daher habe ich mich gleich mit mehreren Büchern eingedeckt und schon Einiges daraus gehäkelt. Allerdings bin ich manchmal bei den Anleitungen fast am Verzweifeln und muss dann einfach mein eigenes Ding machen. Hilfreich wäre oft ein Häkelschema, da weis man dann wenigsten was unter der letzten Reihe sein sollte, falls man sich verzählt hat. Die Fotos sind mir zu unpräzise, sodass sie teilweise sogar verwirren. Grade häkle ich das Alpaka "Feli". Nase und Maul sind eine große Herausforderung - und nirgends kann man sich Hilfe holen. YouTube-Unterstützung gibt es nur für die ohnehin einfachen Häkelgrundlagen - und dann auch nur in holländisch. Die bestellte Wolle - übrigens wunderschön, und der Hocker - trafen innerhalb weniger Tage bei mir ein.

Ich bin sehr zufrieden

Es war sehr nett dass die Firma einen kostenlose Strickanleitung oder Häkelanleitungen beigelegt hat leider ist diese auf holländisch was mir nicht sehr hilft da ich die Bücher die ich bestellt habe auf Deutsch bestellt hatte könnte man vielleicht drauf kommen dass ich der holländischen Sprache nicht mächtig bin aber nett ist es trotzdem

Snelle bezorging

Eerst keer dat ik een bestelling plaatsen. Mede door de website makkelijk je product vinden en de volgende dag in huis

Correct

Rappe levering

Geweldige ervaring; snelle service; kwaliteitsproduct

Geweldige ervaring; snelle service; kwaliteitsproduct

Snelle levering en netjes verzorgd

Snelle levering. Top

Verschillend verfbad

Helaas bolletjes van verschillend verfbad gekregen, kan gebeuren maar daarna Ook geen reactie op mijn mail, beetje jammer.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit!

Vrijdag een bestelling geplaatst en zaterdagochtend was het al geleverd! Uitstekende kwaliteit van producten! Ik ga hier zeker nog bestellen!!!

Tolle Ware, super schnelle Lieferung

Alles gut

heelerg slecht

nog niets ontvangen ik wil mijn geld terug

Excellent service

Good service, fast delivery

Prettige site en super snelle levering.

Dauert lang

Es hat eine Woche gedauert um meine Bestellung zu bearbeiten und dann festzustellen, dass sie wolle ausverkauft ist. Sehr ärgerlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles klopte wat ik had besteld was een dag later al geleverd.

Alles klopte wat ik had besteld en kwam een dag later al.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!