Geweldig mooi patroon

Snel geleverd, en PRACHTIG haakboek met leuke verrassing erbij!!

goede service

goede kwaliteit,super snelle levering

is een katoen dat zeer makkelijk verwerkt, vor een ervaren haakster zijn e patronen makkelijk, voor beginners, iets moeilijker!

Schnelle Lieferung

So schnell habe ich noch nie ein Paket bekommen. Habe Sie im Freundeskreis weiter empfohlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi haakboekje,

Fijn en snel besteld mooi haakboek met de paashaas die ik kan weggeven

Helemaal top!

Bestelling geplaatst en betaald, meteen een mailtje en de bevestiging van verzending, zeer snel ontvangen. Ook nog een extra patroontje erbij ontvangen van een knijpbeestje, héél erg leuk!

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. En heb er een extra boekje bij gekregen top

Prima, maar.........

Bestelling en verwerking waren prima, adequaat en snel. Helaas laat de bezorging te wensen over, ik heb het pakket nog niet ontvangen. PostNL meldt al 2 dagen dat het pakketje komt, maar het wordt elke dag uitgesteld.

nog niets ontvangan

nog niets ontvangen

Super goed

Snel en keurige leverring

Zeeeeeeeer tevreden

Mooi en tijdig verzonden en afgeleverd en altijd iets gratis erbij.

Qualité et rapidité

Commande traitée et livrée très rapidement. Livraison conforme à ma commande

Helemaal goed

Snelle levering ,gelijk netjes antwoord op mijn vraag . Helemaal top

Ik had de volgende dag gelijk mijn garen. En de juiste kleur

Super snel

Het was super snelbezorgd alles klopte dus gewoon goed

Duidelijke communicatie

Zeer positieve ervaring, alles prima!!!

Snelle service en keurige verpakking, ben zeer tevreden!

lange bezorgtijd

Alleen maar 2 oogjes voor een beestenhaakkruk besteld. Duurde 1 week voor ik die in huis had. Wel leuke attentie/haakpatroon erbij. Dat weegt echter niet op tegen dat feit dat ik de levertijd erg lang vond. Heb je geen haast dan prima, maar ik ga liever naar een gewone winkel --》beoordeling aangepast na uitleg Haakpret. Bezorgtijd ligt bij vervoerder, snap ik als je een groter pakket bested. Alleen 2 oogjes kan je ook n envelop stoppen aangezien het sowieso om brievenbus post ging.

Fijne wol snelle levering

Fijne wol en veel keuze en lekker snel geleverd. Ik had alleen niet gezien dat deze bollen kleiner zijn dan normaal dus ik moet er nog wat bij bestellen

Bestelling

Eerder ontvangen dan verwacht.

Prima kwaliteit!

Bij de bestelling was wat fout gegaan, maar dat is door Haakpret prima opgelost. Ook leuk was dat extra boekje voor de wasknijperpoppetjes.

Duidelijke site en snel geleverd!!!

Prima!!!

Het pakket is nog steeds niet aangekomen

Zie bovestaande

Uitstekend!

In de middag besteld en volgende dag al in huis! Met een leuk patronenboekje erbij! Prima

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!