Leuke informatieve site, klantvriendelijk, en snelle levering

Breiwol besteld, deze werd snel en correct geleverd. Bij de bestelling zat als extraatje een haakboekje met patroon. Super leuk.

Moest ineens toch een extra bol hebben van een restje dat ik nog had liggen. Gelukkig was het op voorraad. Zondagavond besteld, dinsdagochtend binnen. Met een leuk patroon boekje! Dank!

Mooie boek en prachtige patronen.

Mooi op tijd

Redelijk

Jammer dat niet alle wol die ik nodig heb voorradig is. Als ik de ontbrekende bol wol na bestel komen er verzendkosten bij wat ik liever niet heb. Vriendelijke groet Mevrouw Bisschop

Snelle bezorging en ook een extra haakboekje cadeau.

Snelle bezorging en ook een extra haakboekje cadeau.

Duidelijke website. Snelle levering. Prima communicatie.

Indrukwekkend aanbod op de website. Zeer makkelijk navigeerbaar. Mooie patronen.

Klantvriendelijk

Duidelijke beschrijving van de haakpret boeken en het bestellen gaat ook prima

Goede service Netjes verpakt

Gevonden wat ik hebben moest en heel snel in huis

Ik had goed vulmiddel voor haakwerk nodig, gevonden bij “Haakpret” en heel snel in huis. Top

Heel snelle en nette levering inclusief een cadeautje.

Mooi en verzorgd geleverd

Super ,hoe alles verpakt geleverd is

Fijne website

Fijn websitebezoek, snelle levering, afspraken worden zelfs in de drukke tijd nagekomen

Ik heb niks ontvangen

Ik heb 11-11 besteld en tot op heden niks intvangen op de post nl link staat dat er niks van jullie is intvangen

Had cupido trophy wandbord besteld. Ik ben er helemaal weg van ga zeker vaker bestellen

Altijd uitstekende ervaring

Super. Altijd snel geleverd en vomplete bestelling. En natuurlijk ren gratis patroontje

Goed geregeld

Alles was prima geregeld. Via mijn mail wist ik wanneer mijn pakketje kwam en de verpakking was netjes. Top dus.

Snelle levering. Producten voldoen aan de verwachting.

Geen levering gehad

Er stond op dr website voor 21.00 besteld de volgende dag in huis,nou mooi niet heb het nog steeds niet Misschien een tipje haal dat van jullie site af

Bestellung und Versand schnell

Leider kann ich so noch nicht viel zu sagen, da ich das erst mal bestellt habe. Es ging aber alles gut und zügig. Vielen Dank und ich freue mich schon, die eine oder andere zu häkeln.

Super!!!!

Besteld en vlot bezorgd!!!!

Snel en netjes ontvangen

Alles snel ontvangen

goede service en blij met de boeken

Goede service. Snelle levering. Mooie boeken voor veel haakplezier.

Goede kwaliteit & snelle levering

De kwaliteit van de producten is hartstikke goed. Zelf ten tijde van "black friday" de volgende dag in huis. Ik ben super tevreden! Bestel gauw weer.

vlot

Subliem

Heel tevreden over de service. Alles vlotjes en snel verlopen. Leuke verassing gevonden bij mijn bestelling. Alvast dank hiervoor.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!