Dierenkruken

Super . Schnelle Lieferung und gute Qualität. Immer gerne wieder.

Prima contact, snelle levering

Een min punt, er zat 1 bol garen in waarvan het label was gescheurd en met plakband gemaakt. Dat vind ik geen probleem,maar op deze bol zat een losse draad zodat ik na ongeveer 10 cm haken de losse draad tegen kwam.

Leuke haak ideeën

Mooie boeken

Netjes

Niet op tijd geleverd,maar wel een verzorgd pakket

Wst moet ik er nog meer van zeggen.

Beautiful products well worth money

Lovely products excellent service well worth the money I love making your products

Snelle levering Toppie

Goede prijs voor product

Top geregeld

Gewoon top hoe het moet zijn. En dan ook nog een super leuk extra patroontje gekregen. Ik ga hier zeker vaker bestellen

De bezorging kwam niet.

Dat het pakket tot 22.30uur bezorgd kan worden vind ik echt veels te laat. Wij doen s'avonds de deur niet meer open, het is al donker en ook gevaarlijk.

Snelle afhandeling bestelling

Standaard besteld voor pop, levering Conform opgave. Vond alleen de verpakking overdreven. Klein doosje waar de standaard in zit in een enorme doos voor verzending.

Een vlotte en correctte service

Zeer creatief en zeer productief. Prachtig.

Doorgaans heel helder omschreven en een plezier om te kiezen en te maken.

Prima kwaliteit. Tijdsindicatie klopt. Heel blij met deze service.

Klant vriendelijk

Vlotte bezorging uitermate tevreden. ❤

De dag ervoor om 17u besteld en de dag nadien ontvangen ! TOP service ! Zal ik daar zeker nog bestellen. Bedank Haakpret.

Prima website,snelle reactie en levering

Schnelle, zuverlässige Lieferung.

Goede ervaring

Goede ervaring op een puntje na. De doos van de verpakking was wel erg groot, konden wel vijf boeken in verstuurd worden.

Ruime keus en mijn bestelling is snel afgeleverd, bedankt

Prima service!

Correcte en snelle levering. Helemaal top.

Top !

Snelle reactie op mij vraag! Super afgehandeld!

Toegankelijke, makkelijke site, snelle levering

Zoals ze al aangegeven, volgende dag leveren. Ik had het inderdaad de volgende dag in huis en ook nog een gratis haak patroon. Top.

Gewoon perfect: levering, product ... direct haakpret!

Gewoon perfect: levering, product ... direct haakpret!

Heel vlugge levering.

Heel vlotte levering. Garen ziet er goed uit. Kan niet wachten om te beginnen.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!