Vlotte aflevering.

Snelle en nette levering

Donderdags een bestelling gedaan en dit zat vrijdags al bij de post. Bovendien een leuk gratis haakpatroontje bijgevoegd welke je kunt sparen. Dit doet ook heel erg leuk aan een nodigt uit om weer een bestelling te doen

Erg tevreden.

Prima kwaliteit en snelle levering

Duidelijk website. Fijn dat er gelijk in beeld komt als de voorraad niet genoeg is voor de hoeveelheid die je wil bestellen. Niet achteraf gedoe. Heel snelle levering. Super blij mee.

Uitstekenkend

Alles top

Zeer snelle en goede service

Prima website, vlotte afhandeling van de bestelling

goed en snel geleverd leuk gratis patroontje erbij, top !

Altijd snel en probleemloos geleverd.

Altijd leuk als er nieuw boekje uitkomt. Ik geef ze cadeau aan een hele creatieve zus. Zij maakt de leukste dingen voor me heb al vitrinekast vol staan.

Keuze is groot en supersnelle levering!

Er zijn veel artikelen op voorraad. Assortiment is groot en de verzending en afhandeling van de bestelling gaat supersnel.

très beau livre

très beau livre bien expliqué, très beaux modèles, envoi rapide, suivi excellent, vous savez le jour ou ils vous livre, très très contente de mon achat.

danke super

Sehr gutes Material passend zur Anleitung besonders gut die Bücher von Anja toonen Würde mich über eine deutsche Version ihrer Elfen Häkelnanleitung freuen Danke für die Antwort Mail in deutscher Sprache

Service krijgt een dikke pluim

Gisteren mijn bestelde boekje ontvangen, verfromfraaid en beschadigd. Ik heb gelijk gemaild, fotoos mee gestuurd, en vanmorgen had ik al een nieuw boekje binnen. Geweldig

Snelle levering van alles

Zéér goed

Snelle en goede levering.

Schnelle und zuverlässige Verkaufsabwicklung. Vielen Dak.

Die Qualität Ihrer Ware hat mich sehr überzeugt.

Erg leuk haakboek gekocht en de dag erna geleverd gekregen.

Het haakboek met te haken Jack Russels heb ik gekocht maar ik moet er nog aan beginnen. Heb de haakinstructie op de site gedownload. Ik wil het patroon een beetje aanpassen omdat ik een foxterrier heb en de hondjes daar meer op wil laten lijken.

Prettig om te.maken

Heel duidelijke beschrijving, makkelijk uit te voeren

Snelle levering mooi artikel

Wol klopt met de kleuren op de website

Mooie patronen en duidelijk

Snelle bezorging

Grote keuze, snelle levering

Grote keuze in kleuren en kwaliteiten van garen. Snel thuis geleverd.

Keurig en snel geholpen

Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd, juiste kleur, en fijne kwaliteit, Ik zal zeker een volgende bestelling doen. Tevreden klant.

Heel snel geleverd.

Snelle levering, alleen met mijn opmerking over het kleurbad is niets gedaan. Nu zit er toch een afwijking in. Ben nu op een andere manier aan het proberen om toch nog het juiste verfbad te kunnen kopen. Van jullie 016- C-28 ontvangen, ik heb nodig, 016- C- 110. Van de wol ga ik nu iets anders maken, gr, Regina Belksma.

Goede en snelle service

Heel mooie patronen en boekjes.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!