Jammer dat 1 rolletje en 2 folders in een doosje zaten, dit had makkelijk in een grote envelop ge kunt voor in de brievenbus. Verder alles keurig.

Schnelle Bearbeitung

Schnelle Bearbeitung

Snel, correct verpakt, vriendelijk

Goede service en zelfs bezorging in Duitsland!! Prijs van de producten zijn gunstiger dan andere webwinkels. Vriendelijke uitstraling en behandeling. Attentie bij bestelling!

Je hebt je bestelling super snel in huis.

Ik ben echt een fan van Anja Toonen. Haar werkbeschrijvingen zijn zeer duidelijk en overzichtelijk. Als men mij vraagt hoe ik aan die boekjes of patronen kom vind ik het prettig,dat ik iedereen altijd naar haakpret.nl kan verwijzen. Ook als mensen precies hetzelfde materiaal als in hun werkbeschrijving willen gebruiken verwijs ik ze naar jullie,want alle draadjes die in de boekjes beschreven staan zijn doorgaans bij jullie wel te bestellen. M.v.g Superfan Ingrid Chrispijn

Snelle goede service

Fijn dat alles zo snel en goed geregeld is

geen enkel probleem

geschrokken ,hoe vlug de bestelling geleverd werd.

leuk

Mooi boek. Goede patronen.

Easy to place order

Books I purchased were available and my order was simple to place. I could preview some of the pictures in the book before purchase enabling me to confirm the patterns were what I wanted.

Topservice

Ik heb een bestelling gedaan in de avond en de volgende dag werd mijn pakket afgeleverd . De producten zijn top . Doe zo verder !!!

Besteld en vlot bezorgd, netjes verpakt.

Efficace, rapide et surtout du choix.

Choix complet et bien présenté sur le site. Commande rapide et traitée avec efficacité.

Supersnelle service, meedenkend als een kleur tijdelijk niet te krijgen is, dan krijg je een ander , vergelijkbaar product, uiteraard de goede kleur. Heel fijn dat dit gecommuniceerd wordt via de mail.

Super leuk om daar te bestellen.

Kreeg een leuk boekje erbij.

nette en snelle levering

prima kwaliteit

SUPER SNEL GELEVERD.

supersnelle levering. Goed boek.

snel en goed

Bestelling gedaan...vlotte en snelle aflevering......binnen een dag....

Een gekozen kleur was niet leverbaar. Ze kwamen zelf met een goed alternatief. Snelle levering.

Prima ssr vice

Snelle levering ,mooi producr

Toller Service

Superschneller Versand, das Paket war am zweiten Tag nach der Bestellung schon in Deutschland angekommen. Nachfragen per Mail werden umgehend beantwortet.

Niet voldoende

Box mobiel werd defect geleverd. Er werd drie dagen later netjes achter aan gebeld. Er zou een nieuwe geleverd worden. Super! Alleen bij de andere mobiel zat er geen muziekdoosje bij die dus defect was bij de andere... Inmiddels weer een paar dagen verder maar nog geen reactie gehad. Dus vandaar dit cijfer.

Sehr detaillierte Beschreibungen mit vielen Fotos.

Schnelle Lieferung. Das Nacharbeiten macht Spass.

Geweldige snelle levering

Het is echt de volgende dag in huis. Top

War rundum zufrieden schnelle Lieferung

Sehr zufrieden wäre nur schön wenn die Wolle nicht mit dem Hocker ohne Schutz im Karton verschickt würde. Wolle in ein Stück Papier reicht schon.

Exelent!!!

Heel snel en prima service!!!

Super snel geleverd. Pakket zag er keurig uit

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!