Keurige snelle aflevering

Snelle nette service

Snelle levering goed product

Heel vlugge levering

Mijn artikelen waren correct

Bestelling is snel geleverd, kleuren zijn zoals op de website. Alles van 1 verfbad. Ik ben zeer tevreden

Correct in levering en vlug thuis gekregen

Heel tevreden

's avond rond 8u besteld voor 9u besteld volgende dag in huis staat er op de site. Ik ging daar niet vanuit ivm dat het door de brievenbus paste maar volgende dag netjes binnen. Goed verpakt en een leuk patroon erbij.

Geweldige service!

De ene dag besteld, de andere dag al in huis!

All very easy to order.

Easy to order and arrived well packaged and in the time stated.

Super snelle levering

Super snelle levering en een leuke attentie in de verpakking. Heel blij en ga dit bedrijf zeker aanraden.

Einfach top

So schnell wurde noch keine Bestellung geliefert

een fijne site

een fijne site om te bestellen en een super snelle levering

Goed verzorgt

Dit is mijn eerst bestelling, ik wacht af hoe de volgende gaat.

Snelle levering. Prachtige haakboeken.

Snelle levering en kleur komt precies overeen als op de foto

ganz toller Service, so macht es Spaß

Das bestellte Buch wurde sehr schnell geliefert und ist einfach Klasse.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnelle Lieferung, toller Customer Service!

Super! Immer wieder gern!

Snel en goed meegedacht.

Snel verzonden en snel in huis. Er was 1 product niet voorradig en daarvoor in de plaats kreeg ik een vergelijkbaar artikel die nagenoeg hetzelfde was. Netjes en goede service.

Snelle levering, goed contact

Snelle levering en snel reactie op n vraag. Werd meteen teruggebeld en geregeld. Top!

Je besteld wol en je krijg een leuk patroon bij geweldig

Voor 21.00u besteld volgende dag in huis,echt top. Een leuk gratis haakpatroon erbij,heel leuk

heldere website super snelle levering

bedankt voor de snelle levering daardoor kon ik snel door met het project waar ik mee bezig was. Groet Anne

Superschöne Wolle, Tolle Anleitungen!

Meine Bestellung ist 2 Tage später schon eingetroffen, eine kleine (ganz niedliche!) Häkelanleitung war als Überraschung auch dabei. Die Shop-Seite ist sehr schön und übersichtlich aufgebaut - hier werde ich sicherlich nochmal stöbern und bestellen, da die Wolle ebenfalls sehr schön ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle verzending, duidelijke (mail)communicatie. Goed verpakt. Kortom, super!

volledig in orde

Snelle levering! goede producten en goede prijs.

Snelle levering en altijd een gratis patroon erbij. Toppie

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!