Niet zo best

Sorry dat ik een laag cijfer geef maar heb een bestelling gedaan maar tot nu toe helaas nog niets ontvangen. Ja de schuld van de post maar ik zit weer met de ellende en word afgescheept, jammer weer geld weg van mijn pensioentje. Sylvia

Zeer vlotte levering, super

Zondagavond besteld o.dat ik dacht dat het dinsdags geleverd zou worden, maar dat werd maandag al.

Die Bücher sind toll.

Bin erstbesteller.

Goed geregeld

Overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Mooi boek

Schnelle Lieferung und top Garnqualität

Siehe oben

Goede Service!

Nadat ik mijn order geplaatst had, kwam ik erachter dat ik iets vergeten was. Dat kon er gelukkig nog bijgevoegd worden. Hartstikke fijn, bedankt!

Aanrader

Prima producten voor aantrekkelijke prijs.

Ik kreeg een mail dat een bepaalde kleur niet meer voorradig was. Van een ander merk werd deze kleur alsnog verzonden. Hoe mooi is dat? Wat een service en daarnaast nog een snelle levering van het bestelde pakketje. Echt perfect.

Snelle levering en was fijn verast met een presentje

Super , kort maar krachtig

Verrassing extra boekje met de paashaasjes heel leuk

Prima voor herhaling vatbaar

Snelle levering na annuleren bestelling bol.ckm waar ik een week op zat te wachten en directe bestelling bij haakpret

Snel en perfect levering!

Pakket was binnen de dag na bestelling, en alles was keurig ingepakt!

Goed verpakt nog iets extra's gekregen

Vlotte levering

Binnen 24 uur geleverd met als extraatje een zeer leuke attentie .

Snel ontvangen

Makkelijk te bestellen en vlot gekregen.

Besteld en volgende dag al binnen. Ook meegedacht. Was kleur niet beschikbaar en nu van een ander merk wel de goede kleur erbij. Super service.

Snelle en goede levering met mooie producten!

Bedankt voor de leuke artikelen en super snelle levering. Heel erg blij mee.

Na 22.00uur besteld en dan ook nog de volgende dag bezorgd.

Top! Snelle levering, en mooie wol!

Perfect! Nestellen en volgende dag al in huis! Netjes verpakt en super mooi garen. Blij mee!

Superfijne katoen besteld, prachtige kleuren

Ik heb superfijne katoen besteld bij haakpret. De kleuren zijn echt prachtig. Het werd supersnel geleverd; smiddags besteld, volgende dag al in huis. Bij t pakket katoen zat een klein patronenboekje met allemaal paashaas patronen, erg leuk

Fijn contact

Zo fijn als je vandaag besteld, De anderedag in huis heb. Ook nog gratis patroon, Zo leuk!

Snelle bezorging

Duidelijke omschrijving in het boek welk materiaal gebruikt is en makkelijk terug te vinden op de site. Snel bezorgd

Gewoon goed

Keurige behandeling ivm een bijna dubbele bestelling.

Snelle levering en netjes geleverd

Netjes geleverd en een super snelle levering. En een goede wegbeschrijving erbij

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!