Ik verkoop de boeken, dus garen erbij

Prima afhandeling

Mijn ervaring is als prima bevonden. Ik zou een 10 hebben gegeven als de verzendkosten niet zo hoog waren geweest. Vaak heb ik maar een paar bollen garen nodig en dan is het jammer van de verzendkosten.

Uistekende en snelle service

Aangename web site, waar men snel alles vindt en genoeg keuze maar vooral de snelle levering vindt ik prettig

Gute Anleitung

Sehr schöne Anleitung und perfekte Beschreibung!Jederzeit gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Voor het eerst iets hersteld bij Haakpret. De service is snel, het product goed verpakt. Ook in deze tijden van Corona was mijn bestelling nog geen 24 uur later in huis. Top dus.

Snel en netjes geleverd

Goede prijs verhouding, snel en netjes geleverd

Fijne, makkelijke site, snelle verzending (al liet postnl op zich wachten).

Mooie wol in allerlei kleuren en soorten. Fijn dat het snel opgestuurd wordt. Ga zeker weer naar de website voor het volgende project. Heel veel succes Warne groet Els.

Erg snelle levering.

Savonds bestelling gedaan en dag erna al gelijk in huis. Goede service

Snelle en goede service.

Mijn bestelling binnen 2 dagen al in huis!

Snel en goed

Snel geleverd en voldoet 100% aan de verwachting.

snelste levering ooit !

fijn dat ik jullie ontdek heb , leuke patronen , mooi garen , s'avonds besteld , volgende morgen al geleverd !!! Dan krijg ik die mooie paashaas nog af voor pasen hartelijk dank hiervoor !!

Easy

After Brexit I was concerned that postage to the UK might be a problem. Haakpret kept me informed about the order at all times and things went really smoothly.

Super snel en goed verzorgd.

Tot de volgende keer, we zullen vast snel wel weer iets bestellen.

heel fijn

snelle levering netjes verzorgt en goed verpakt

Snelle levering, mooie merken en top service.

Snelle verzending

Vrijdag bestelling gedaan en zaterdag ontvangen!

Hele snelle levering

Alles prima in orde zoals besteld! En supersnel geleverd, zelfs in België

Mijn bestelling was zeer snel toegekomen. Dank je wel

Snel en keurig verzorgd. En een leuke verrassing erbij. Ben er blij mee

toppie

snelle levering en snelle reactie op mail

Supersnelle levering.

Binnen een dag geleverd.

Snel

Snel geleverd.

mijn ervaring is zeer goed.

zeer goed geholpen.

Snelle levering en product is duidelijk

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!