La perfection n'existe pas mais vous vous en rapprochez.

Dommage que vous ne traduisiez pas pas plus de patron. Je crois que j'achèterais encore plus. Surtout si la laine Lopi était de stock..

Uitstekend!

Bestelling was binnen 24uur in huis. Super!

Zeer goed en betrouwbaar

Snelle levering ik mag er graag wat bestellen

Super service

Vlugge levering

TOP

Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt.

Alles super...schnell und wie beschrieben.

Es hat alles super funktioniert...schneller Versand...alles angekommen wie beschrieben.

je kan heel gemakkelijk bestellen. en de pagina is duidelijk. en de afhandeling is goed en duidelijk.

Heel mooi boekje waar het patroon in staat die ik wilde, plus nog een extra boekje! Zo op het eerste gezicht is het een heel duidelijk patroon met duidelijke foto's.

Mooie spullen snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis , geweldig.Nu kan ik met mijn teckel beginnen

Heel mooi patroon boekje, duidelijk omschreven

Would highly recommend

Excellent service and delighted with my purchases, will definitely order again in the future.

Poor service.

Late replies to emails and contact messages. Shipping and delivery not as promised on website. Left hanging on for a reply/answer.

• Would you recommend us? No

Leuke site, producten en snelle levering

Ontzettend leuke site met erg leuke haak producten. Ik vind de verzendkosten wel erg hoog en daarom kom ik uit op een 7.

super

heel vlotte en correcte levering

Ik heb een boek ontvangen die aan de buitenkant er mooi en verzorgd uit ziet. Van binnen ziet het boek er ook netjes, overzichtelijk en verzorgd uit.

Snelle reactie en levering.

Besteld en de volgende dag al in huis, prima service ondanks dat het momenteel bij de pakketpost erg druk is. Alles volgens bestelling keurig geleverd met een extra patroon, erg leuk.

Een fantastische snelle service!!

Zeer positief!! I love it!!

super

boekje dikke dametjes , heel duidelijke beschrijvingen. goed te volgen . leuke items . met een andere kijk op haken . dank je wel voor de hele leuke patronen ook op FB

Snelle levering, goede service

Ik had een bol katoen besteld, maar deze was voorlopig niet meer leverbaar in die specifieke kleur. Ik heb een vervangende bol katoen ontvangen van een ander merk, maar qua samenstelling en kleur gelijkwaardig. Prima service!

Buiten gewoon prettig

Alles snel verstuurd en keurig verzorgd.

Prima service. En ook nog een leuke attentie bij de bestelling

Heel plezierig

Supersnelle levering

Vrijdag na 17.00 u besteld, zaterdag in huis, alles is van goede kwaliteit. En het nieuwe boekje Elfjes haken is een aanrader!!

Duidelijke beschrijving

Het is duidelijk en makkelijke beschrijving om te volgen

Top.

Levering de volgende dag. Goede communicatie en ook nog eens super leuk patroon kado.

De bestelling was wat ik had verwacht.

De bestelling kwam later dan verwacht, maar dat is, denk ik, te wijten aan post.nl

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!