De bestelling was wat ik had verwacht.

De bestelling kwam later dan verwacht, maar dat is, denk ik, te wijten aan post.nl

Sehr schöne Dinge ungemein schnell geliefert!

Ich bin immer wieder erstaunt über das wirklich große und vielfältige Angebot - nicht nur an Wolle, sondern auch an Zubehör, und vor allem an Ideen. Und ich freue mich ungemein darüber, dass auch die Lieferungen ganz zuverlässig und superschnell erfolgen! Vielen Dank - sehr gerne wieder! :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke patroontje

Leuke patroonen voor te maken

Superleuk boekje hihi

Prachtig Pieter Paasmandje

Het pakket kwam, ondanks de toen vertraagde bezorgtijden, zeer vlot binnen. Mooie materialen, goed verpakt en met een leuke verrassing. Een onbedoeld probleempje werd tot volle tevredenheid opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alles is soepeltjes verlopen

Snel en alles is goed

Maar prijzig!

Ik vind de patronen erg leuk, zijn ook goed te volgen. Ik heb meerdere boekjes van Anja Toonen, maar t patroon van deze haakmand vind ik erg duur, €7,95 en dan komt daar ook nog €3,95 verzendkosten bij, dus bijna €12,00 euro, en dan heb je maar 1 patroon! De kipjes vind ik ook enig om te maken, ik krijg t niet voor elkaar om t t bestellen, maar als t om dezelfde prijs gaat doe ik t niet!

Alles goed verlopen van bestelling tot in de brievenbus

Ik ben zeer tevreden want het pakketje kwam al snel in onze brievenbus! !

Hele snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding, hele volledige leuke site.

Altijd prima ervaring, snelle service, leuke en volledige site met alle benodigdheden voor zeer goede prijzen.

Prima service.

Info op website is duidelijk. Snelle, stipte levering zoals beloofd wordt op website en bij de bestelling. Materiaal is van goede kwaliteit en is goed verpakt voor het transport. Was mijn eerste ervaring met Haakpret maar zeker niet mijn laatste!

Een patroon bestelt en nog niet ontvangen.

Ik vind het vreemd wanneer ik een enquete in moet vullen terwijl ik nog op het te leveren product zit te wachten. Vandaar mijn slechte beoordeling !!

Had besteld volgende dag al in huis

heel goed

heel snelle bediening en snel thuis gebracht

Snelle levering, maar ook de nalevering was snel!

Was snel geleverd en goed verpakt

Was gewoon goed.

Snelle levering!

Snelle levering!

Super snel.

Super snel

Zeer snel geleverd ! Mooi pakket.

Het pakketje werd op zondag verstuurd, op de bestel dag! Ik ontving het maandag. Mooi en goed ingepakt.

Compleet snel en goed

Het pakket van het dierenkrukje wat ik graag wilde haken stond binnen 1 dag bij mij thuis. Zelfs bij een bestelling in het weekend. Ik kon meteen aan de slag.

Boek goed verpakt en mooi op tijd binnen. Zat nog een gratis patroontje bij. Erg leuk!!

Supersnelle levering

Haakboekjes besteld. Ze zijn mooi en duidelijk. Mijn volgende stap is om het garen en oogjes te bestellen

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!