Snel behandeld en ook een snelle levering van mijn pakketje top dus

Nette en snelle aflevering

Brievenpost als pakketpost

Ik koop een patroon dat wordt geleverd als pakketpost in een doos. Hierin zitten een paar A5jes, enigszins gevouwen. Dit heeft me veel geld gekost omdat het niet als brievenbuspost of digitaal geleverd is. Dit is geen pre voor de klanten. Enerzijds vanwege de gek grote doos en anderzijds vanwege de kosten. Dit moet anders kunnen.

Snelle levering , mooie kwaliteit

Snelle levering en bij het openen een gratis patroon! Mooie kwaliteit garen en een duidelijke uitleg van het patroon ! Dankjewel , ik ben er heel blij mee

Netjes en snel geleverd

Heel netjes en snel gekregen, goed verpakt

Goed en zeer snel

Uitstekend. Ook leuk dat ik nog een patroon kreeg voor Pasen. Ben ik maar meteen aan begonnen. Daarna de elfjes

Mijn patroon na 2 dagen in huis

Patroon netjes in stevige envelop binnengekregen

Goed en vezorgd

Hele leuke site

Er zat bij mijn bestelling een leuk extra patroon...heel blij mee. Alles altijd netjes op tijd geleverd.

Super schnelle Lieferung! Bin mega positiv überrascht! DANKE !!!

Super schnell und unkompliziert!

Goede en vlugge levering. Een echte aanrader, graag tot een volgende keer.

Gewoon goed

Gewoon alles goed geregeld

Altijd mooi op tijd en altijd netjes verpakt. Super tevreden.

super snelle levering

Zeer snelle keverinf heel prettig

Goed gevoel voor herhaling vatbaar

Heel snelle verzending

Snel geleverd. Een aanrader

Vlot bezorgt.

Alleen de verpakking beetje overdreven. Had A5 patroontje besteld dot doppies en zat in een envelop van 37 cm x 26 cm. Beetje overdreven had ook in een kleinere envelop gekunt. Had het door de brievenbus gekunt. Groetjes Ingrid polak

Prachtig boek, nieuwe uitdagingen!

Boek als verjaardagscadeau ontvangen, na zelf al meerdere boeken gekocht te hebben. Patronen zijn duidelijk (en letterlijk) leesvaar. Ben er heel erg blij mij en kijk nu al uit naar de vakantie met veel haak-plezier uurtjes! Zo kom ik de lockdown zeker door! Dankjewel Anja (en manlief).

Van begin tot eind goede ervaring. Snelle service, heldere duidelijke communicatie en snel geleverd

Snelle levering en netjes verpakt

Mijn bestelling was goed en netjes verpakt. De levering was erg snel. Alleen jammer dat er wat kleuren missen die ik graag zou willen. Voor de rest erg tevreden over de behandeling van m’n pakket en de bezorging!

Heel snelle levering van het materiaal.

Jammer genoeg niet vandaag maar morgen pas geleverd.

Goede snelle. Levering heerlijk

top

snelle levering top service

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!