zeer goed

zeer snelle levering waarvoor hartelijk dank

Leuke pratonen

Snelle bezorging, leuke patronen, ga snel mee aan de slag.

Perfekt

Schnelle und zuverlässige Lieferung. Die Ware hat eine super Qualität. Ich bin sehr zufrieden und werde wieder dort bestellen.

Absolut korrekt

Schnelle Lieferung, sehr leichte Anleitung. Bin rundherum zufrieden

Snel en goed

Snel besteld Snel geleverd

Grote keuze en snelle levering

Alle kleuren die ik zocht waren ruim voorradig en werden binnen 24 uur geleverd.

Super verzorgd aangekomen.

Tot mijn verrassing was er een extra haak patroon bijgevoegd,zo leuk.

Ruim aanbod van garens en accessoires, snelle levering, goede dienstverlening

Ik heb al vaak besteld bij Haakpret en altijd goede ervaring.

Heel blij met de patronen van Anja.

Snel antwoord als je een vraag hebt ,instructievideo’s en uitleg zijn duidelijk.

Mijn ervaring is goed, netjes afgeleverd, maar de laatste bestelling vond ik bij de levering even vreemd. Ik had een los patroon besteld, tot mijn verbazing kreeg ik een bericht dat er een pakket was afgeleverd bij een winkel, bij het ophalen zat de beschrijving in een doos en niet in een enveloppe.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Uitstekend zoals altijd :)

de dag ervoor s’avonds besteld en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis ( België)

snel en correcte levering

alles naar wens, voldeed aan verwachting; prima tevreden!! Bedankt

Goede en snelle service

Keurig netjes

Fijne patronen en snelle levering

Fijne patronen, super mooi, en snel in huis.

Super snel

.mooi product

Super snelle service

Binnen 24 uur in huis. Super zeker een winkel waar ik vaker ga bestellen.

Snelle verzending

Ik heb het patroon besteld van de paas familie ,en had het patroon al een dag later in huis.

Ich bin sehr zufrieden

Dienstagabend bestellt, ist die Wolle am Freitagmittag bereits in D angekommen. Inhalt des Paketes ist vollständig und in Ordnung. Über die Beigabe habe ich mich sehr gefreut. Gerne wieder!

Snelle levering mooi afgewerkt

Zeer snel geleverd, groot assortiment en verzorgd!

perfect

snelle levering, goede service :) niks op aan te merken :) tip- om de patronen ook ik pdf door te sturen als je ze hebt besteld, spaart verzendskosten uit (van de verzendskosten kun je een patroon van kopen 3.95 euro), voor sommige mensen is het dan wel veel geld patroon + verzendskosten groetjes Angella

Haken met haakpret geeft haakpret

Prima omschreven patronen. Uitleg op site is handig en duidelijk. Uitdagend

Top!!

Bestelling smiddags geplaatst en pakket de vlg dag al bezorgd. Mooi gratis patroon bij mijn bestelling!!

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!