Zeer snel geleverd, groot assortiment en verzorgd!

perfect

snelle levering, goede service :) niks op aan te merken :) tip- om de patronen ook ik pdf door te sturen als je ze hebt besteld, spaart verzendskosten uit (van de verzendskosten kun je een patroon van kopen 3.95 euro), voor sommige mensen is het dan wel veel geld patroon + verzendskosten groetjes Angella

Haken met haakpret geeft haakpret

Prima omschreven patronen. Uitleg op site is handig en duidelijk. Uitdagend

Top!!

Bestelling smiddags geplaatst en pakket de vlg dag al bezorgd. Mooi gratis patroon bij mijn bestelling!!

Toffe patronen

De patronen zijn super leuk! De boekjes die ik besteld had, lagen 2 dagen later al in de brievenbus. Zelfs een gratis patroontje gekregen!!

positief!

Leuke ontwerpen, duidelijke omschrijvingen, mooie wol en vlotte verzending.

Top!!

Snelle levering!!

Mooie patronen

Netjes verzorgd en een leuk patroon erbij

De site is makkelijk en overzichtelijk en de levering was super snel en netjes verpakt

Super snel

Heel snel en netjes verzorgd geleverd !

Snelle nette levering. En een super leuk extraatje meegeleverd. De boekjes zien er ontzettend leuk uit en een duidelijke patroon beschrijving Dankjewel.

Ander merk garen opgestuurd

Omdat het garen wat ik bestelde niet op voorraad was terwijl het wel in de webshop stond, ander merk garen opgestuurd zonder eerst te overleggen. Dat vind ik niet netjes. Ze hadden eerst kunnen mailen of ik dat goed vond. Nadat ik het retour had gestuurd had ik wel heel snel mijn geld weer teruggestort gekregen.

Supersnel

Supersnelle levering en wat is t een fijn garen om mee te werken, ben er blij mee

Bin zufrieden.

Lieferung schnell und einwandfrei. Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig ervaring!!!!

Super snel serwis!!! Top!!

Vlug en netjes

Het haakpatroon is duidelijk en met foto’s erg duidelijk en ik had het vlug binnen

Niets op aan te merken. Prima service en vlotte verzending.

Voor het eerst een bestelling geplaatst en niets op aan te merken. Ruim assortiment Catania garen (dat zocht ik) en voldoende andere producten. Ik had in de namiddag de bestelling geplaatst en had hem de volgende dag al binnen. Top!

Helemaal TOP

Keurig snel geleverd !! Heel blij mee !!

Erg snel

Erg snel geleverd en op voorraad.

Super super super snelle service

Echt ik bestel wel meer wat maar zondag besteld maandag binnen nog noooit mee gemaakt en dat in deze moeilijke tijd Echt 10 met een dikke griffel

Alles was goed.

Alles was goed, de communicatie via de mail was heel vlug en het pakje was er de volgende dag al.

Goede service echt correct

Hat hervorragend geklappt!

Super schnelle Lieferung - alles perfekt! Hier würde ich sofort wieder bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon super

Vlotte levering dus gewoon super goed

Prachtige scheepjes katoen

Snelle levering en heel veel mooi wol en katoen en zoveel meer super

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!