Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden!

supersnelle service!

Zaterdagavond besteld en dinsdag al binnen. Keurig verpakt.

Snelle levering netjes verpakt en ook nog een heel leuk cadeautje. Ben zeer tevreden

Fijne website, heel snel bezorgd, like verrassing

Prima ervaring

Netjes geleverd

Door de sneeuw dagje later, maar keurig geleverd. Precies wat ik nodig had.

Prima service, vlgde dag had ik het al.

Gebruikersvriendelijke website, snelle levering

Zoals in de titel vermeld

Super schnelle Lieferung!

Vorgestern bestellt, heute geliefert! Toll!!! Und die Designs sind einfach wunderschön

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, top service

Ze leveren snel en kreeg zelfs een extra patroon gratis om te haken! Top service

Vlotte levering

De levering was vlot! Alleen vind ik het zo jammer dat een klein boekje in zo’n grote doos verzonden wordt! Kan zelfs in een grote envelop

Ik was heel verast met het leuke gratis haakboekje en had graag het patroon van de kippeeierwarmes pakket gekocht hoop dat het binnenkort weer te koop is maar snelke verzending en heel leuk

Had maar een kleine bestelling maar daar zat zelfs ook nog een kadootje bij om leuke eierwarmers te maken. Zo leuk!

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke website.

Precies de goede vulling voor de knuffel van mijn kleindochter.

Heel tevreden

Heel goed verpakt en goede service

Prima levering!

Goede materialen en kreeg er ook nog een gratis patroon bij van een eierwarmer. Heel leuk!

Goede ervaring. Besteld en snel geleverd.

Wolle kam super schnell

Die Bestellung wurde super schnell abgewickelt und mein Paket mit der gewünschten Wolle war innerhalb von 2 Tagen da. Daumen hoch - jederzeit wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ondanks Corona heel goed en snel geleverd

Het alpaca patroon kop en bek beschrijving

Het patroon van de kruk alpaca : kop en bek beschrijving is echt moeilijk om te volgen . Ik kom er gewoon niet uit toer 5,6,7,8 WAAR is het begin van de toer? Als ik haak zoals beschreven kom ik echt scheef uit!!! Graag hulp Gr Heilie Steeneveld

Super tevreden

Mooie producten en snelle levering! Toch blijft het lastig de kleuren van de garen goed in te schatten. De kleur op de foto klopt soms net niet helemaal, waardoor het net iets anders uitvalt in het echt.

Super! Snel!!

Eerste keer hier besteld. Wauw super snel mijn wolletjes binnen! Dank je wel! Een lief haakpatroontje in de doos erbij

Snelle levering!!

Snelle levering!!

'Savonds besteld en de volgende dag al in huis!

Super, kon gelijk aan de slag met de patroontjes uit het boek " baby kleertjes haken".

Super toffe service

Op zaterdag besteld en dinsdags geleverd. Keurig verpakt en als verrassing nog een leuk patroontje zomaar voor niets erbij.

Visven 8

5464NK Veghel

info@haakpret.nl

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!