helemaal super

Bestellen en de volgende dag al in huis hebben! Mooie kwaliteit !

In een dag had ik het katoen binnen.

Snel afgeleverd geweldig

Goede kwaliteit, snelle levering

Prettig

Leuke werkjes, vlug verzonden, alleen probleem bij levering. Blijkbaar een foutief huisnummer ingegeven, en Post. NL levert het af op dat huisnummer, zonder de code te vragen. Met dank aan de goede leuke buren die het pakje met zorg hebben ontvangen en bij ons gebracht hebben. Wel vragen bij de levering van Post.NL die geven aan dat je de code moet hebben, maar blijkbaar vragen ze er niet naar.

super snelle verwerking en levering van mijn bestelling

Mijn bestelling werd heel snel verwerkt en geleverd. Ook de patronen zijn geweldig om te doen en duidelijk omschreven.

bevalt me heel goed

Geweldige service

Keurig verpakt en supersnel geleverd

Rapide

J'ai trouvé des articles indisponibles en France.livraison rapide.

Uitstekend!

Een zeer snelle levering ! Netjes in een doos.

Super snelle levering. Top service!

Zaterdag besteld, maandag geleverd in België!

Heel goede service en snelle levering.

Goede service. Denken mee na om een probleem om te lossen. Woensdagavond besteld en mijn bestelling vrijdag al ontvangen. En dat tijdens Corona!

Hele snelle juiste levering

Ontzettend vlotte bezorging van mijn bestelde product. Echt TOP!!!

Prima geregeld had de volgende dag al mijn bestelling

Hele snelle levering, vooral in deze tijd.

Super snelle levering en keurig alles verpakt

Netje geholpen

Er is netjes gereageerd op mijn probleem , snel gearriveerd op mijn adres

Ik had 1 bolletje garen nodig, wat bij andere winkels niet voorradig was, het werd snel geleverd, je kan er op veel manieren betalen (ik betaalde via PayPal) en het was de volgende dag al in mijn bezit, met een presentje erbij! Alleen misschien de volgende keer een kleiner doosje sturen, wat beter voor het milieu is, maar verder ben ik helemaal tevree!

Goed geleverd zag er goed uit

Goede levering en netjes verpakt Bedankt voor het cadootje dat er bij zat Gr Marja

Super goede verzenden

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen top

goed.

Een zeer snelle levering.

Snel en netjes

Ik word voor uitleg van de afkorting van de steken doorverwezen naar de site. Dat vind ik heel onhandig. Was op de site ook best nog even zoeken. Verder ziet alles er goed verzorgd uit en was de levering razendsnel. En zijn de patronen heel leuk.

Mooi patroonboekje en de verrassing die er bij zat is een mooie bonus Ik ben zeer tevreden

Perfecte, snelle levering van mijn bestelling! Top!

Transaction parfaite et rapide

Commande honorée très rapidement.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!