Goede en snelle levering

Erg goed en snel. Ruime keuze, praktische website

Prima, snelle service

Omdat de betaling met een giftcard in eerste instantie niet lukte, is er vrij snel via e-mail contact een oplossing aangedragen, De bestelde artikelen waren daarna snel en netjes in huis

Super snel en hele mooie kwaliteit garen

Blij met materiaal en service

Snel, keurig

Mijn bestelling snel geleverd, leuk kadootje, perfect gewoon

Overzichtelijk. Heldere uitleg.

Ook voor een beginner zijn de patronen goed te lezen. En wat zijn ze leuk!

BONNE

LIVRAISON SUPER RAPIDE... AVOIR DANS LE TEMPS...

Duidelijke website en super snelle levering

Op zondag haalbare besteld en maandag al in huis

Zeer snelle bezorging mooie poducten

Snelle service en mooie producten. Niet duur!

Supersnel!

De volgende dag bezorgd! Erg fijn!

Goede service en snelle bezorging

Een deel van de bestelling was niet in voorraad. Ik werd direct op de hoogte gebracht en kon verschillende opties kiezen. Uiteindelijk heb ik helemaal niet lang moeten wachten op mijn volledige bestelling.

Zeer tevreden!

Snelle levering & goede kwaliteit, wat moet dat nog meer zijn?

Eerlijk

Snelle levering en heel eerlijk. Meneer en mevrouw van Haakpret nemen de tijd voor de klant

Super makkelijk bestellen, snel bezorgd alleen groot bestel bedrag nodig voor gratis verzending dit is jammer ten opzichte van andere websites die wol en dergelijke verkopen

Snelle, prima levering!!

Dit was een super snelle levering en prima materiaal.

Snelle en nette service

Producten snel en netjes geleverd. Goed bereikbaar

super snelle, correcte levering!

Het bestellen via de site ging niet erg makkelijk. Het was lastig om de gewenste bollen ( kleuren ) in mijn winkelmandje te krijgen.

super snelle levering

zondagavond bestel en maandag al in huis .super

Na bestelling geplaatst. Volgende dag in huis. Super

Volgende keer bestel ik weer wat ging prima !

Snelle levering, product was wat ik er van verwachte. Dus tevreden!

Zit nog op mijn bestelling te wachten

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen en krijg elke keer mails binnen hoe ik jullie bedrijf vind maar tot nu toe nog niet best omdat ik nog zit te wachten op mijn bestelling wat erg kang duurt

Zeer snelle levering

Bestellen, betalen en geleverd de volgende dag, top.

De avond ervoor besteld en volgende middag mijn pakje al ontvangen.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!