Prima verzorgd en leuk dat er een “cadeautje” in de vorm van een centimetertje bij de bestelling zat. En, wat ik waardeer is op de “ouderwetse manier” het patroontje versturen. Alleen jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn. Die kan je drukken door met pdf te werken. Maar verder prima en vol lof.

De wol is perfect en de aantal is ook goed de bezorging is ook keurig op tijd

verast

ik was verast dat het zo snel bezorgt werd

perfect, snel en netjes

Het was leuk om het pakket met de mooie haakboeken en haakpakketten uit te pakken. Volop inspiratie en zin om ermee aan de slag te gaan. Ik kom vast nog een keertje terug. Zag nog meer leuke dingen.

Snel geleverd, goede service, goede kwaliteit

Pakket was binnen een dag geleverd. Ik werd goed via de mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de kwaliteit van de producten was prima

Supersnelle levering!

Goed ingepakt en mooie boekjes van Anja Toolen, gemaakt voor haakpret. Erg leuk!

Supersnelle service.

Supersnelle service. Dik tevreden!!!!! Ik ga hier zeker vaker wat bestellen

Goede website en snelleverwerking van bestelling

Livraison rapide et complète

J'ai, commandé un fil de GoHandmade pour terminer un ouvrage pour bébé, et j'ai vu maintenant qu'il y a une quantité de propositions originales sur votre site. je m'y lancerai peut-être!

Topservice

Zeer snelle levering, betaalbaar, product zoals omschreven

Wasbaar speeldoosje besteld, deze werd de volgende dag al geleverd. Jammer genoeg was dit niet mijn bestelde exemplaar maar een met een ander muziekje. Nadat ik deze vergissing had gemaild kreeg ik heel vlot antwoord en werd dit opgelost zodat het juiste exemplaar ook alweer de dag erop werd geleverd. Dank voor de Top service, Haakpret vind ik zeer vlot, vriendelijk en oplossingsgericht.

Super service

Zeer snelle levering

Geen boek ontvangen

Nog steeds het boek niet ontvangen ! Dus kan ik niet beoordelen nu.

Prima ervaring

Mooie en makkelijke website en meteen de volgende dag in huis. Uitstekend!

Supersnelle levering!

Snelle levering van de door mijn bestelde garens!

Tolles Service tolles Produkt

sehr rasche Lieferung und alle lieben die Hocker

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne, snelle levering

Mijn bestelling was er snel, en ik kon dus meteen beginnen, en weer heerlijk genieten van mijn nieuwe haakwerkjes.

Snelle levering. Erg prettig

Zie boven

Geweldige service

Gisterenavond laat besteld en nu al in huis. Dit is de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld en ik vind het geweldig! En nog heel erg bedankt voor de leuke attentie.

Ik kreeg pakketje heel snel bezorgd, mooi verpakt, mijn complimenten en kreeg een kleine attentie. Super gewoon! Ga zo door

Had contact met klantenservice voor een vraag, hier wordt erg snel op gereageerd. Prettige ervaring

Snel, correct en mooi

Alleen wat breigaren besteld. Snelle levering. Geen gedoe en het ziet er mooi uit.

Super snelle levering

Snel geleverd, goed verpakt. Nu nog beginnen.......

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!