Super snelle levering

Mooie wol en kruk

wat een snelle levering!

website is zeer prettig en de levering is supersnel. netjes verpakt

Goeie levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Op enkele garens na die ik mis of kleuren. maar we kunnen vooruit. Je kunt niet alles in de collectie hebben.

Prettige communicatie

Het bestelde is helaas nog niet ontvangen door drukte bij de afleveraars,maar wel goed gecommuniceerd.top.

Pakket prima ontvangen, mooi patroon

Superleuk patroon van de dot doppies

Snelle levering en goede spullen

Fijne haak gaten en goede/ snelle levering. Ik zou nog een keer kunnen bestellen bij Haakpret

Veel plezier

Snelle levering. Netjes verpakt

Gewoon goed

Goed verstuurd.

Snel en goed verzorgd

Een goede service en veel keuzes

Goede service en prima kwaliteit

Het bestellen als gast bleek goed te werken, duidelijke bevestiging van de order en het werd ruim op tijd geleverd. Ik merk dat ik daardoor in de toekomst mijn bestelling aan Haakpret toevertrouw.

Superformidabelgeweldig

Leuke boekjes, veel mogelijkheden en duidelijke uitleg.

Prima en supersnelle levering

Nog sneller dan beloofd kreeg ik de zending al binnen

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Snelle reactie en verzending

Complete service

Bestelbon 10/10 Faktuur 10/10 Levering zonder problemen

Snelle levering!

Zondag besteld, maandag binnen. Heb nog geen ervaring met patronen van Anja Toonen. Hoop dat het me lukt om met velvet garen te haken.

Haakpret gave a high quality service for me.

I got the books in 3 workdays. I am very happy because the patterns are very detailed. The books are high quality. They are full of photos and instructions.

Opgestuurd en snel bezorgd

Overzichtelijke website. Leveringstermijn perfect. In het weekend besteld en maandag al geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

fantastisch

super snel in huis en duidelijke patronen

Perfect!!

Alles klopt en de extra hulp is prima!!

Prima, geen problemen.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!