Snelle levering, mooie wol. Ga zo door! Vriendelijke groeten

Snel ontvangen en een leuk extra patroon erbij. Top service

super, ook met de filmpjes online

super, ook met de filmpjes online

Really beautiful pattern book

You have been so helpful, answering my email queries promptly and in excellent English! So thank you again.

Dat is snel

Besteld en heel snel thuis gekregen.

2 haakboekjes besteld Ondanks de Corona de volgende dag geleverd

perfect

de boekjes waren netjes verpakt in een dikke kartonnen enveloppe

Toppie

Prima hoor!

Leuke toevoeging in de vorm van leuke patroontjes die bij de bestelling zaten.

Uitstkeend

Keurige en snelle reactie op mails. Veranderen van mijn bestelling was geen probleem. Op de hoogte gehouden als iets niet beschikbaar is en daar de bestelling voor aangepast.

Snel geleverd prima

Heel mooi boekje met patronen.

Een heel mooi sjiek boekje met foto’s en patronen. Ziet er super uit!!

Fijne webshop, hele vlotte levering

Op donderdag besteld, vrijdag in huis. Hele leuke paletten om te maken. Beschrijving is heel duidelijk. Een aanrader

Uitstekende bediening

Zal zeker nog bestellingen plaatsen

Snelle service en levering

veel keuze en de volgende geleverd,echt geweldig

Top levering!

Producten zijn zoals verwacht

Snelle levering, helemaal blij met mijn pakketje :)

Zeer goede service.

Supersnelle levering.

Fijne shop

Veel keus. Duidelijke site. Snelle levering

Top geholpen!

Vragen gemaild en direct perfect geholpen

Supersnelle levering!

Erg blij met mijn bestelling, keurig verpakt en snel geleverd!

Vandaag besteld morgen in huis

Snelle levering , ik vind het alleen jammer dat het lijkt of de bestelling eruit ziet alsof het ff bij elkaar gezocht is en er weinig aandacht aan de verpakking besteed is. Rommelig, bolletjes liggen schots en scheef in de doos en er waren twee bolletjes bij waarvan het leek of het op de grond had gelegen ( vol met ...schilfertjes). Dat was nadat ik de 2 boekjes/ folders die erbij zaten weg haalde het eerste wat ik zag.

Correcte afhandeling

Keurige verzending

Einfach super

Die Wolle kam super schnell und gut verpackt bei mir an. Die Qualität der Scheepjes Merino Soft ist klasse. Gerau das richtige für mein neues Projekt (eine Temperaturdecke 2021) Ich werde im Laufe des Jahres noch öfter "Nachschub" bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!