Gewoon goed.niet meer niet minder

Goed snel geleverd.

Zeer snelle levering

Snel bezorgd zelfs in België

Alleen had ik deel 1 net zo als deel 2 verwacht. Deel 1 ziet er een stuk minder uit. Heel jammer, dacht een leuke collectie haakboeken te hebben.

Website, bestelling en ontvangst ervan super!

Beste mensen, De bestelling verliep soepel en eenvoudig, Zeker is dat ik dit nogmaals zal doen, Met groet Louise

Ik heb niets ontvangen

Balen nog niets ontvangen

Goed!

Juist spijtig dat enkele bollen wol voor een deel los gekomen waren. Verder alles in orde.

Fijne webshop

Fijne webshop. Veel producten, goede prijzen. Snelle en nette levering.

Snelle levering maar de verzendkosten aan de hoge kant. Ik had knopen besteld voor de beesiepoppen en een bol Catona 50 gr. Als de bol vacuüm verpakt was had het pakketje door de brievenbus gepast. Nu zat het in een vrij grote doos.

Snelle levering, alles goed geleverd!

Alles zat goed in de doos verpakt.

Goede service en aardig geholpen

Ik was zelf iets vergeten te bestellen, gevraagd of het alsnog er bij kon, allemaal geen probleem. Top service

Mooie producten snel geleverd

Mooie producten en snelle levering

Mooie boeken

Altijd snel thuis, de bestelling , erg fijn

Snelle levering met een leuke attentie

Alles super gelaufen

Mit Sendung sehr zufrieden, trotz Feiertage sehr schnell geliefert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Keurig, duidelijk, en snel

Speedy!

I received the fantastic book in 5 days all the way in Arizona. I can’t wait to make the patterns. Thanks for wonderful service!

alles goed en snel geleverd en het klopte precies

Boek werd netjes geleverd, en snel

Boek werd netjes en snel geleverd

Super snel geleverd

Mooie kleuren, snel geleverd

Prima geregeld

Bestelling was er de volgende dag en was precies wat ik bestelde. Mankeert niets aan

Goede service en materiaal ziet er goed uit.

AWESOME

I love your books. I have 10 books of yours with 3 more on the way. I can’t wait to get them. I wanted the Easter Basket for my 20 year old. She loves bunnies and has 2 but you were out of stock. Maybe next time. Thank you for having them in English.

Fantastisch!!

Super snel geleverd! Alles was perfect in orde en mooi verpakt.

geweldig

na bestelling had ik het de volgende dag al binnen ondanks de feestdagen

Vlotte levering

Bij haakpret gaat het altijd vlot. Ben zeer tevreden.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!