Bestellen gaat makkelijk, snelle levering

Alles op de website staat overzichtelijk bij elkaar. Wel jammer dat er in het haakboekje geen kleurnummers staan van de garens, zodat je maar moet gokken welke kleuren je moet kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment. De bestelde spullen werden wel snel geleverd. Verder zou ik het fijn vinden als ze ook haaknaalden verkopen, ik heb alle maten, behalve dus de 2,5 waar ik de dikke dames mee moet haken, nu moet ik weer op een andere website één haaknaald gaan bestellen, niet erg handig.

Op de mail die ik stuurde kreeg ik vrij snel antwoord, heel netjes!

Snelle levering ondanks kerst.

Het product werd snel geleverd.

Zelfs in deze drukke tijd snel en netjes bezorgd.

Kwaliteit

Niet ontvangen

Nog niet ontvangen denk door drukte maar heel vervelend

Prima, ga zo door

Vlotte levering in deze coronatijd! Ook van de bezorgdienst, complimenten.

Ondanks de kerstdrukte, mijn bestelde pakket op tijd binnen!!!!!

Echt goed

Snelle levering van het aangekochte patroon, snelle reactie op mail.

Super levering

Ondanks de kerst drukte mijn bestelling toch al de volgende dag in huis

Mooi!

Mooie garen, goede omschrijving patroon en snel geleverd!

Super!!!

Super!!!

Probleem met levering aardig opgelost

Er waren niet voldoende bollen van een bepaalde kleur op voorraad en pas laat leverbaar. In overleg is het probleem aardig opgelost.

prima service

prima service vlot geregeld erg mooie en leuke boeken .Ik zou zeggen ga alsjeblieft zo door,dikke pluim.

Ik had iets verkeerd besteld en dat is meteen gecorrigeerd zodat ik de juiste spullen toch kreeg. En het pakketje was na twee dagen binnen ondanks dat het zo druk was.

Snelle levering en top klantenservice!

Fantastisch en zal nog bestellen

Snelle en correcte levering en supermooie wol!

Hele leuke patronen en snelle levering kijk met plezier uit naar nieuwe leuke patronen

Het pakket is echt leuk

Inmiddels het pakket ontvangen en er zat nog een extra patroon van Kobus de Kerstkabouter. Dank jullie wel De Dot Doppies zien er prachtig uit daar kan ik een hoop haakplezier aan beleven.

al zou ik dinsdag mijn patroon binnen krijgen en niet gehad ,nu zou ik m vandaag woensdag binnen krijgen en ook nu niet binnen gekregen dus nu maar weer hopen op morgen donderdag maar daar kunnen jullie niets aan doen zijn de drukke dagen zullen we maar zeggen.

Vlug en goede service

Een zeer goede kwaliteit,ik zou op geen ander bestellen.

Op tijd ondanks de kerstperiode. Goed ingepakt in een doosje

Super snelle levering!

Super snelle levering

Super geweldig geholpen ben zeer tevreden

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!