Supersnel geleverd.

Prima.

zeer goede en rappe levering

heel goede levering

Alleen het akker vond ik duur .

Super service

In de namiddag besteld en de dag erna al in huis. Super goeie wol.

Sehr zufrieden

Alle Artikel wurden schnell geliefert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

ondanks drukte heel erg snel geleverd

Tot mijn grote verrassing ontving ik mijn pakje wol heel erg snel. Netjes en heel compact verpakt. Een aanrader. Bovendien was de website ook duidelijk en correct over verzending naar België. Een

Topservice!

Besteld om 19u45. Dag nadien netjes verpakt geleverd aan huis. Een echte aanrader!!!

Quality, service, fast delivery !

Just discovered Haakpret, ordered, never seen so fast delivery ! Needed help, nice reply and very helpful seller ! Everything is perfect, I highly recommend !!

Mijn bestelling is direct de volgende dag al geleverd, prima service inclusief een extra gratis haakpatroon. Erg blij mee

Snel geleverd , ondanks sintdrukte

Krijg wat je ziet

Super patronen

Bestel online en altijd een extra patroon er gratis bij.. Ik als linkspoot kan prima overweg met al de patronen . Als klopt gewoon. Ga zo door

snelle levering van pakket

makkelijk bestellen en snel geleverd

supersnelle levering en prima verzorgd

Keurig verzorgd en een zeer snelle levering

De verzending was wat later, dit is netjes doorgegeven. En verder is alles goed aangekomen

gut organisierter Webshop, extrem schneller Versand

gut organisierter Webshop, extrem schneller Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle verzending. Leuke webwinkel.

geen idee. heb nog niets ontvangen!!!!

geen idee. heb nog niets ontvangen!!!!

TOP

Supersnelle en correcte levering. Altijd een leuke attentie in het pakket en heel verzorgd verpakt.

Prima dienstverlening

De artikelen snel en keurig verpakt aangekomen en super snel. De verzendkosten vind ik wel vrij hoog maar misschien ligt dat aan mij.

Makkelijke website en snelle levering

Het bestelde garen is van goede kwaliteit en werd snel geleverd. Heel tevreden. Leuk ook dat er een patroontje gratis bij zat.

Snel!

Mooie wol, zeer voordelig en de volgende dag al in huis. Geweldig, bravo!

Snelle levertijd. Geen 3 maar 2 setjes safety oogjes geleverd

Zeer snel geleverd Jammer dat er geen 3 setjes Safety oogjes zijn geleverd maar 2... Wel 3 betaald

uitstekend

uitstekend, vlugge leveringen en super vriendelijk

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!