Super service ,mooie boekjes met goede uitleg,ik zal er zeker nog bestellen ,zeer verslavend .

Snelle levering en mooi product.

Mooi product.

Zeer vriendelijke website, alles is zeer overzichtelijk en het bestellen gaat heel eenvoudig. Het Haak boekje binnen de afgesproken levertijd binnen. Het was keurig verpakt. Kortom je kunt er met een gerust hart naar hartelust bestellen. Ben zeer tevreden vandaag weer een nieuwe bestelling geplaatst. Baby kleertjes haken. Ik kan niet wachten tot het boek er is.

Snelle levering, met een mooi, kwalitatief artikel in werkelijkheid!

Bedankt voor het artikel! En het kadootje erbij!

Snelle levering goed verpakt en altijd een cadeautje bij echt top

alles prima in orde

Heel snel geleverd, alleen jammer dat je de bijhorende wol niet kan kopen

Jammer dat niet alle wol beschikbaar is van de patronen die er zijn ,zodoende dat je in meerdere plekken je bestelling moet doen en dus ook weer extra verzendkosten hebt daardoor.

AWESOME!!

I live in Canada and the delivery of my books that I ordered was very quick. I love your patterns as they are well written and easy to follow.

• Would you recommend us? No

Vrijdag besteld....en zaterdag geleverd....geweldig!

Geweldige klantenservice

Door wat rommelig PostNL verkeer contact opgenomen met Haakpret. Deze is zonder aarzelen op zoek gegaan naar een oplossing zodat mijn pakket alsnog relatief snel geleverd werd!

Tolle Materialien - tolle Anleitungen

Allmählich gehöre ich zu den Süchtigen in eurem Shop. Egal was ein Häkelherz benötigt, ihr lasst es höher schlagen. Mit euren Hockern und den Anleitungen dazu konnte ich bereits vielen kleinen Nichten und Neffen eine Freude machen. Auch das Buch mit den Osteranleitungen ist wundervoll. Leider fehlt mir die Zeit alle eure Anleitungen nachzuhäkeln - aber ich bin auf einem guten Weg. Vielen Dank für die verständlichen Erklärungen und die tollen Materialien.

Snelle levering. Uitstekende service

Boek werd snel geleverd. De service was uitstekend. Hele gave patronen.

Zeer snelle levering!!

Daags na de bestelling heb ik het pakket in goede staat ontvangen. Top.

Mooi garen en snelle levering

Netjes, snel en goed.

Leuke boekjes, patronen en materiaal. Goede service, daar word je blij van.

Makkelijke website om te bestellen, de volgende dag werd het al bezorg, prima in orde!

Super schnell

Alles bestens

Perfecte service

Ik woon in Frankrijk en kreeg de bestelling binnen 2 dagen thuis! Ik kon meteen aan de slag. Alles is met veel zorg ingepakt. Ik heb inmiddels al 3 dierenkrukken gehaakt en andere krukken. Dit keer wordt het een wandbord voor de feestdagen. Ik beveel de site van harte aan.

Super snelle levering.

Goed verpakt en erg snel geleverd. Erg blij mee.

Zeer prachtige werkjes

Vind het jammer dat de afkortingen niet vermeld staan bij het boekje van het patroon zelf

Super snel

Super snel

Schnell, perfekt, unkompliziert

Schon mehrfach Bücher auf Deutsch und Häkelpakete bestellt. Es wäre schön, wenn es noch mehr übersetzte Bücher geben würde.

Fabulous, received in the UK 2 days of ordering

Great service as usual, only issue I had was the packaging was damp when I received it, but luckily enough not gone through to the book, nice surprise inside was a free Tape Measure. Thank you very much, just wish all you books were translated into English as I would buy the all. Have tried translating a couple I have ordered but not as easy as I thought it would be as I really wanted to make a Dachshund and Jack Russell with a Kennel

Sehr nett

Die Lieferungen waren immer schon am nächsten Tag da. Bei Fragen zu den Anleitungen habe ich auch immer gleich ne nette Antwort bekommen und die Qualität der Wolle ist super. Das erste Mal habe ich einen Hocker über Amazon bestellt, der war viel teurer wie hier.

Snelle levering, mooie projecten, goed uitgelegd en haalbaar voor elke haakster, beginnend of ervaren.

Visven 8

5464NK Veghel

Over Haakpret

Haakpret, met tientallen uitgegeven haakboeken en meer dan 100 losse ontwerpen in maar liefst 5 talen dé nummer 1 voor al je haakpatronen en benodigdheden. Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haakpret - Make it your own!