Snel geholpen en kom hier zeker weer in de toekomst.
Snelle levering voor de beste prijs. Nog nooit zo'n mooie gebruiksaanwijzing erbij gekregen.Top
Prettig bedrijf ook voor spoedbestellingen.
Heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring met BONFIX! :)
Doordat dit systeem ingekort kan worden zonder het binnenwerk in te korten is de kans op verkeerd inkorten veel kleiner montage is makkelijker kortom prima kraan.
31-08 email gestuurd met vraag over een lekkende buitenkraan van 3 mnd oud. Kreeg bijna direct antwoord, prima communicatie. oorzaak was snel achterhaald door Sven ( medewerker Bonfix ) Onder garantie nieuwe spindel ( binnenwerk ) kraan gekregen. 01-.9 werd dit onderdeel al bezorgd. Wat een super service en snelheid. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. hartelijk dank nogmaals. onderdeel zelf vervangen omdat dit ook vrij eenvoudig is. kraan lekt niet meer! TOP
Top! Goed om te lezen dat het probleem is opgelost. Dankjewel voor het delen van je positieve BONFIX ervaring :)
onlangs een bonfix vorstvrije gevelkraan (artikelnummer 71605) aangeschaft. We hebben de koperen spindel te kort gezaagd waardoor de kraan bleef lopen. Contact gezocht met bonfix (chat). Ik kreeg het genoegen met j. Van doorn en merkte gelijk dat ik sprak met een vakman. Al snel vroeg hij of hij me kon bellen, om vervolgens via WhatsApp te beeldbellen waardoor we hierachter zijn gekomen. Oplossing: een nieuw via de post, volgende dag ontvangen!! HULDE voor bonfix, en J. van Doorn!!
Fijn dat het probleem snel is opgelost! :)
Een door een aannemer geïnstalleerde buitenkraan lekte opeens. Heb meteen met Bonfix gemaild en werd binnen 10 minuten teruggebeld. Na telefonische instructie kon ik de kraan uit elkaar halen en werd op afstand de diagnose gesteld. Het defecte onderdeel werd kosteloos vervangen door een nieuwe, welke 2 dagen later in de brievenbus lag. De kraan doet het weer!
Voor ons een kleine moeite :) Dankjewel voor het delen van de positieve ervaring!
Ik heb zeer prettig contact gehad met Joey, die vanaf het eerste moment telefonisch met mij als klant meedacht en zeer alert en oplossingsgericht handelde en geduldig op vriendelijke toon het probleem oploste. Deze hartverwarmende aftersales (die mijn verwachtingen ver overtrof) is vandaag de dag vaak ver te zoeken bij veel merken/bedrijven en wat mij betreft onderscheidt Bonfix zich hier absoluut mee. Nogmaals: Bonfix bedankt en complimenten aan het team en in bijzonder Joey.
Beste Ronald, Namens het BONFIX team, heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring. De complimenten zijn persoonlijk aan Joey doorgegeven!
10 jaar na installatie had ik een probleempje met mijn vorstvrije buitenkraan van bonfix. Via de mail uiterst vriendelijk en snel geholpen. Met de aanwijzingen die in de mailwisseling volgden het zelf op kunnen lossen! In 1 woord: top!
Hoi Erik, Voor ons een kleine moeite om je verder te helpen! :)
Lastig was het voorheen om water af te laten in winterdag met een kleine aftap kraan binnen in huis, waar ik moeilijk bij kon. Nu geen werk meer en veilig met vorst.
Geniet ervan! hajje, Team Bonfix
Het installeren van deze kraan was heel leuk, mede dankzij de perfecte bijgevoegde beschrijving. Mijn vrouw zal hem vaak gebruiken en ik heb bij de demonstratie de volgende reactie gekregen; “Hé, de kraan lekt!” Dus heb ik haar netjes uitgelegd, dat dit de leegloop uitgang was.
Dank voor het schrijven van de beoordeling John!
Na het aansluiten. van een nieuwe buitenkraan bleek deze een kapotte spindel te hebben, waardoor de kraan niet naar behoren werkte. Na telefonisch contact werd dit zeer snel opgelost. De volgende dag werd er een nieuwe spindel bezorgd. Ik ben zeer tevreden over de snelle oplossing van het probleem. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Ik wil deze firma zeer warm aanbevelen!
Fijn om te lezen dat het goed is opgelost! Dankjewel voor het delen van je ervaring.
Inderdaad montage was ondanks de krappe lokatie toch zo gefixt. Duidelijke handleiding. Prijs kwaliteit verhouding prima. Ik hoop nog op jaren gebruiksgemak.
Een duidelijke uitleg van de montage, is vaak het halve werk van de klus! Bedankt voor het delen van je ervaring.
Miste bij uitpakken.1 onderdeel terwijl er van een ander er 2 waren. Gebeld en werd gezegd even een mailtje sturen. Gedaan en echt binnen 2 uurtjes telefoontje. Korte uitleg en hun excusses en wordt verstuurd. Zeer tevreden.
Hoi Marcel, Dank voor het delen van je ervaring.
Een tijd geleden aanbouw aan mijn huis laten bouwen, door de aannemer werd meteen ook een Bonfix vorstvrije kraan aangebracht. Van het begin af aan kraakte deze en het water liep niet goed weg zoals het zou moeten. Uiteindelijk omdat de aannemer meende dat alles goed was en ik niet, heb ik Bonfix om advies gevraagd. Binnen 1 dag antwoord. Eerst per mail, vervolgens via telefoon en korte tijd daarna van Bonfix kosteloos alles in huis wat volgens hen de oorzaak kon zijn. Mocht ik meer hulp nodig hebben dan kon ik contact opnemen. Uiteindelijk bleek de spindel niet goed van bramen ontdaan te zijn na het inkorten waardoor het kraken. Zaag- en braamresten hadden ook het binnenwerk en het rubber schade veroorzaakt. Wat een snelle en uitstekende service van Bonfix
Vervelend dat dit moest worden opgelost. Bij twijfel, vragen of hulp staan zijn we per mail, telefoon of chat bereikbaar. Geniet van je aanbouw bob!
Na 3 weken kregen wij problemen met vorstvrije kraan. Deze hadden wij niet rechtstreeks bij BONFIX gekocht. Maar toch kregen wij direct op zaterdag bericht dat het opgelost zou worden. En op donderdag kregen wij een pakketje met een nieuw onderdeel en was het probleem opgelost. Super tevreden!
Bedankt voor het delen van je ervaring!
Goede service! Na telefonisch contact met duidelijke uitleg onze buitenkraan zelf kunnen maken zonder hulp van een installateur. Top!
Top, wat goed dat het installeren is geluk! Tip: Onze vorstvrije buitenkraan verpakking is voorzien van een QR code. Wanneer je deze scant met de telefoon, verschijnt er een uitgebreide handleiding en een instructievideo over het monteren. Ook kun veel van onze handleidingen en installatiefilmpjes op onze website vinden.
Snelle reactie op mijn vraag en een goede oplossing voor de situatie!
Uit mijn buitenkraan lekte bij het aanzetten continue water uit het ontluchting gaatje. Hierover een mail gestuurd naar BONFIX met de vraag of bekend is wat hiervan de oorzaak kon zijn. Blijkt een defect onderdeel in de kraan te zijn. BONFIX heeft mij zonder kosten een vervangend onderdeel gestuurd. Hiermee is het probleem opgelost. Veel dank voor de snelle en goede service.
Mijn technische vraag werd snel en volledig beantwoord. Zo moet het beste producenten!!
Voor ons een kleine moeite!
Mijn vorstvrije buitenkraan lekte en in ons enthousiasme om de kraan toch dicht te draaien hebben we ook de kunststof knop dol gedraaid. We kregen als service 2 nieuwe leertjes toegestuurd maar ook een vervanger voor de dolgedraaide knop! Dit is pas service. Onze complimenten.
doordat BONFIX mij onderdelen heeft opgestuurd kan ik mijn kraan herstellen. TOP.
Had voor een project stepfiles nodig om in een 3d model toe te passen van onze machines. Kon deze echter niet op de website vinden. Heb toen een mailtje gestuurd met de vraag of deze misschien beschikbaar waren. Kreeg heel snel een reactie dat ze deze nog aan het engineeren waren, maar ze konden misschien alvast de files van de produkten die ik nodig had vooruit trekken. Donderdag mailcontact gehad en vrijdag heb ik de files binnen gekregen. Topservice!
Bij een probleem met mijn kraan heb ik na eerst zelf proberen te repareren bonfix benaderd. Ik was enorm verrast dat ik binnen een uur reactie kreeg van hun support organisatie dat ze mij graag wilden opbellen. Deze zelfde dag werd er contact opgenomen en heeft de persoon mij stap voor stap geholpen en werd er geconstateerd dat ik een vorig model kraan had en dat een reserve onderdeel (rubber ring) niet paste op het oude onderdeel. Twee dagen lag er een nieuw onderdeel in de bus die ze mij gratis toegestuurd hebben en kon ik aan de slag om de kraan te repareren. Ik ben bonfix erg dankbaar voor het persoonlijk contact en de snelle en gedegen hulp. Dit is niet vanzelfsprekend dus bonfix en de medewerkers die me hebben geholpen verdienen een pluim voor deze klanten hulp.
Holsteinstraat 4
8028RT Zwolle
BONFIX is fabrikant van sanitaire en industriële knelkoppelingen, perskoppelingen, meerlagen leidingsystemen, messing kranen, slangen, leidingen en aanverwante artikelen. Wij leveren aan de groothandel, maar stellen óók de wensen van de installateur centraal.