Geweldige service.

Voor mijn werk op zoek naar een kogelkraan en geconfronteerd met niet op voorraad hebben bij de bekende leveranciers rechtstreeks bij BONFIX in Zwolle geweest om onderdelen de halen. Uiterst begripvol werd ik aldaar onder het genot van een lekker koffie geholpen aan de gewenste materialen echter deze waren aldaar niet te koop, kreeg alles echter GRATIS mee zodat ik de klant weer aan een correct werkende installatie kon helpen. Wat een enorme SERVICE...…

Holsteinstraat 4

8028RT Zwolle

Over BONFIX

BONFIX is fabrikant van sanitaire en industriële knelkoppelingen, perskoppelingen, meerlagen leidingsystemen, messing kranen, slangen, leidingen en aanverwante artikelen. Wij leveren aan de groothandel, maar stellen óók de wensen van de installateur centraal.