Directe lijnen en geen nonsens

Begrip voor mijn probleem en daarna meteen opgelost!

Een aanrader….

Leuke autoradio voor weinig geld gekocht.

Leuke autoradio voor weinig geld gekocht. De radio werd goed en snel geleverd. Installatie was ook een fluitje van een cent.

Bestelling geplaatst bij caliber Europe BV Levering snel erna ontvangen Was prima

Keurig gedaan

Prima zoals ik al zei

pakket nooit ontvangen

ligt aan GLS afleverbedrijf, geen feedback van pakket gekregen.

Super! pijlsnel alles geregeld en een dag later een geweldige speaker in huis! ;-) Het ding klinkt bijzonder goed en als je standje burenruzie kiest, dan is zelfs je meubilair onder de indruk.....ai, je glaswerk leid een eigen leven zullen we maar zeggen.

Snelle bezorging!

Klokradio voldoet aan verwachting!

uitstekend

zeer goede prijs voor kwaliteitsmateriaal

helemaal top service

was een onderdeel kwijt geraakt. Snel besteld en snel gekregen. Met persoonlijke aandacht. Zeer gewaardeerd

Goede en snelle service

Zeer snel bezorgd en goed geholpen. Prima producten

Prima product

Product en bestelling, prijs ,prima in orde

De online bestelling is prima geregeld.

Online bestellen gaat makkelijk en de aflevering is ook zoals beloofd per omgaande. Het was wel een "brievenbus "- pakket.

geweldige servivce!!!

prima klantenservice en snelle oplossing van gemeld probleem! alle hulde

Goede wekker

Goede wekker met met supergrote display. Ik ben er zeer tevreden mee!

Goede snelle levering voldoet aan de verwachtingen

good

fast delivery.

Eenvoudig bestelproces en aftersales kan beter

Bestelling en levering gingen vlot. Echter het geleverde artikel werkte niet. Retourproces is moeizaam vanwege de GLS verzending. Dichtstbijzijnde depot is 20 minuten rijden met de auto. Niet klantvriendelijk genoeg

Fijne bedrijf

Met plezier mijn aankopen gedaan en met het volste vertrouwen 2 autoradio's aangeschaft. Ik had een tijdje terug al een autoradio voor mijn middelste dochter gekocht bij Caliber en zeer tevreden vandaar overgegaan tot een radio voor mij en mijn jongste dochter's auto

Gewoon goed

Goede prijs ,snelle bezorging, goede service

Prima en uitstekende service

Prima product en later het advies over de juiste kabel en aansluiting was snel mogelijk en duidelijk

Snelle levering van topproduct!

Superrrrrrrrrrrrrrr service

Ik heb alleen maar lof en dikke pluimen voor dit bedrijf. Waanzinnige service en alles is naar behoren opgelost, ik ben zooo blij dat alles snel en naar behoren is opgelost... mij hebben jullie oprecht als vaste klant.. keep up the good work :-) Gr Marloes V.

prima ervaring met een van uw medewerkers Arie Vos

goed gesprek dat heeft geleid tot verkoop van achteruitrijcamera.

Kortakker 10

4264AE Veen