Goede service !

Via de Telefoon iets minder vriendelijk, maar de technischedienst wel erg vriendelijk. Verder product naar wens! Super. Neemt wel wat tijd weg om aan te sluiten

Is oké

Is goed, snelle levering. De volumeknop is wat kort hierdoor warden andere knoppen al snel ingedrukt bij bedienen.verder een goed toestel en makkelijk aan te sluiten in mij auto.

Radio werkt niet na montage.

Buiten dat de radio niet werkt is de verwerking en verzending op orde en goed te noemen.

Ze er goed

Zeer goed!

Profesionele Firma met grote vakkennis

Heeft 6 staalbalken aangebracht in huis aan Kruger plein . Werken zijn uitgevoerd volgens plan van architect en met wat extra invulling van het team .( heel nuttig die extra vakkennis) Het ruimen van het puin hebben ook voor hun rekening genomen , andere schuiven dit door naar de aannemer .

Toestel niet ontvangen

Toestel niet ontvangen

Super ding, ik zeg kopen

Mooi klein apparaat, goed geluid

Perfecte speakers

Mooi geluid

top

snelle en goede levering

super

Kidszijn supertevreden met de vorm en werking

Alles dik in orde

Super goede headset . De betere accu duur ook dus echt ideaal om te fietsen. Aanrader

Slechte klantenservice/service.

Heb een DAB radio besteld en deze heeft een aantal seconden gewerkt, volgende dag naar klantenservice gemaild en kreeg een mail terug met de mededeling dat er die dag of de dag daarop een andere zou worden toegestuurd helaas zit ik daar nu nog steeds op te wachten en heb daarom maar een nieuwe DAB radio besteld bij een andere firma.

Het is een leuk klein dvd spelertje dat goedkoop is en prima werkt. Ik ben er heel blij mee

Zeer tevreden over de snelle levering

Ik ben zeer tevreden met het product. Goede kwaliteit en mooi geluid.

Fraai design

Erg fraai design en super handig

top!

levering volgens afspraak 10/10

Aanbeveling

Snelle verzending. En goede klantenservice. 1 wekker was defect geraakt, en hiervoor heb ik netjes een nieuwe ontvangen. Verder werken de wekkers met oplaadfunctie perfect.

Heb mijn bestelling gedaan via bol.com en ik vind het echt super hoe snel Caliber werkt en ook de updates die ze sturen. Helemaal top. Een echte aanrader

Perfect ding !!

Ik ben heel blij met deze product. Veel beter dan verwacht. Batarij gaat lang mee en je krijgt goed gluid uit dit box. Ik zou zeker voor andere ook aanraden.

Waardeloos product

De radio stoorde als een malle bij alle afspeelfuncties. Kon linea recta terug.

Goede producten en service

Ik heb een slimme deurbel besteld en die werkte niet helemaal naar tevredenheid. Na uitvoerig contact, werkt deze nu prima. Als ik een track&trace zou ontvangen bij verzendingen dan had ik een 10 gegeven.

vlotte levering

helaas sturen wij het artikel terug, gebruiksaanwijzing gevolgd stap voor stap , maar doet het niet ging om een dab radio.

snel en correct geleverd

goed degelijk product, voldoet aan mijn verwachtingen

Geen enkele reactie op vervolgorder

Ik heb getracht opnieuw hetzelfde artikel te bestellen, echter geen reactie gehad op mijn mail (de website werkte niet)

Kortakker 10

4264AE Veen